[Nowe Misje] Kamson

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

[Nowe Misje] Kamson

Post autor: Kamson » 29 cze 2008, 17:38

(wykasowano)
Ostatnio zmieniony 03 lip 2008, 17:05 przez Kamson, łącznie zmieniany 30 razy.

Diablo155
Użytkownik Forum
Posty: 22
Rejestracja: 25 cze 2008, 16:34

Post autor: Diablo155 » 29 cze 2008, 18:16

Spoko mapy jak na pierwszy raz :P
Ta gra wymiata !!

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 29 cze 2008, 18:40

Nie obraź się, ale beznadziejna fabuła. Pomijam liczne błędy ortograficzne... najbardziej razi mnie głupota powyższego tekstu np:
-Nie rozumiem dlaczego książę Edmund stara się zniszczyć te wioski, które nie przynoszą wielkich korzyści... ten książę Edmund chyba nie zna się na ekonomii (w końcu korzyści to korzyści, nawet małe są korzystne... jeśli mnie rozumiesz)
-Hrabia Maćko jest wyposażony tylko w topory... więc domyślam się, że Hrabia Maćko jest na tyle odważny... a z resztą co będę kończył, tutaj nic nie trzyma się kupy.

Czekam na screeny, aczkolwiek nie spodziewam czegoś nadzwyczajnego... poziom mapy pewnie będzie podobny do poziomu fabuły.

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

Post autor: Kamson » 29 cze 2008, 20:05

Debe to ściągnij i zobacz jakie mapki to przeróbki tych normalnych ponieważ dopiero dziś ściągnełem Edytor Kroma .
Ostatnio zmieniony 30 cze 2008, 00:04 przez Kamson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 29 cze 2008, 21:22

Chyba żartujesz... myślisz, że będę tracił czas na przerobione mapy? Dla mnie to jest lenistwo. No sorry, ale musisz najpierw mnie czymś zainteresować.

(nowym podpowiadam: piesze się "DeBe")

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 29 cze 2008, 23:57

Kamsonie, wrzuć jakieś screeny! Chciałbym zobaczyć co wykombinowałeś, a nie chce mi się tylko po to instalować tych misji.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

Post autor: Kamson » 30 cze 2008, 00:05

mam juz link do tego screnna ale jak go wrzucic w poscie przez Obrazek jak tak zrobilem to nie pokazywalo

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 30 cze 2008, 00:15

Daj link sam, też da się zobaczyć ;)
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

Post autor: Kamson » 30 cze 2008, 00:18



ODPOWIEDZ