[Nowe Misje] Kamson

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

Post autor: Kamson » 03 lip 2008, 21:44

dobra więc powiem tak to jest troche za trudne dla mnie poćwicze sobie jak mi się (niby) coś uda to wrzuce

Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum
Posty: 400
Rejestracja: 27 sty 2008, 18:48
Lokalizacja: Podmostowice pod Kielcami

Post autor: doman100 » 03 lip 2008, 21:52

Czego wy sie czepiacie?? Ja co prawda nie ściągałem tych misji ale po screenach wszystko ładnie wygląda. Elementy terenu takie jak fałdowania, grzybki, roślinki itp to tylko dodatek. W grze wam to nie przeszkodzi ani nie pomorze. Dla mnie ważna jest gra- miasto, wojska, zastawienie dojść górami, wodami i murami. To sprawia że gra mi się podoba a nie jakieś niepotrzebne elementy terenu.
PS: Tym postem nie chce nikogo atakować ale po prostu wyrażam swoje zdanie.
Westess krutue szaleń

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 03 lip 2008, 22:00

Kamson pisze:dobra więc powiem tak to jest troche za trudne dla mnie poćwicze sobie jak mi się (niby) coś uda to wrzuce

Noo... i to ja rozumiem! Poćwicz sobie skrycie, a publikuj dopiero misje, gdy nabędziesz wprawy. Sam tak zawsze robię. Wpierw zaznajamiam się z danym edytorem, następnie próbuję swoich sił i ewentualnie szukam do pomocy kogoś, kto zna się na rzeczy. Dopiero wówczas idę na żywioł i publikuję pierwsze wypociny.

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

Post autor: Kamson » 03 lip 2008, 22:12

ej Khelben to moge ci co jakis czas podsylac foty map to ty mi powiesz czego brakuje ok ?

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 03 lip 2008, 22:29

Khelben pisze:(...)Dopiero wówczas idę na żywioł i publikuję pierwsze wypociny.
A gdzie? Można zagrać w jakąś Twoją misję?
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 03 lip 2008, 22:46

Tak więc dokonując repryzy feralnego postu...
Kamson pisze:ej Khelben to moge ci co jakis czas podsylac foty map to ty mi powiesz czego brakuje ok?
Heh... możesz mi wysłać zrzuty ekranu z map do Heroesa III-IV, wówczas przewertują obrazki wzdłuż i wszerz i może będą tu z Ciebie ludzie. Jeśli chodzi o mapy KaM, na forum znajdzie się wiele osób, które z pewnością nie odmówią pomocy tak ambitnemu twórcowi przyszłych map, jak Ty. Jeżeli któryś z nich wyrazi chęci ocenienia Twoich poczynań w edytorze, możesz im wysłać kilka zdjęć. Sęk w tym, że mogą się oni do Ciebie zniechęcić, jeśli zaczniesz zapychać ich skrzynki setkami zrzutów ekranu z każdego zedytowanego przez Ciebie elementu na mapie, oraz z każdą nie do końca utworzoną propozycją odnoszącą się do terenu.

Awatar użytkownika
DonKamillo
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 16 sty 2008, 19:54

Post autor: DonKamillo » 04 lip 2008, 11:34

Możesz wrzucać tutaj mapy. Chyba ze nie chcesz to możesz również do mnie przesyłać ja z chęcią to zobaczę i co nieco pomogę :wink:

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

Post autor: Kamson » 04 lip 2008, 11:49

tak porównywałem moje mapy z orginalnymi mapami i juz wiem o co wam chodziło może jak mi się uda to jutro albo pojutrze prześle ci screna.
Nie obiecuje żę będzie to najlepsza mapka jaką widziałeś.

Awatar użytkownika
DonKamillo
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 16 sty 2008, 19:54

Post autor: DonKamillo » 06 lip 2008, 13:54

Kamson jak tam twoja mapa? Mam nadzieje ze nie będę musiał ci nic podpowiadać :D Więc kiedy mogę spodziewać sie screena?
A takie pytanie to będzie nowa mapa czy będziesz poprawiał ta poprzednia?

Diablo155
Użytkownik Forum
Posty: 22
Rejestracja: 25 cze 2008, 16:34

Post autor: Diablo155 » 07 lip 2008, 11:58

Debe zrób własną kampanie a nie krytykujesz innych...
Ta gra wymiata !!

ODPOWIEDZ