[nowe misje] Majin_Vegeta

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Tapek
Użytkownik Forum
Posty: 48
Rejestracja: 07 lut 2009, 10:21
Lokalizacja: Lubsko

Post autor: Tapek » 03 kwie 2009, 14:56

Prosze wystaw te misje na Speedyshare.com
BO nie dziala mi Rapid.
Cześc.

Awatar użytkownika
Majin_Vegeta
Użytkownik Forum
Posty: 17
Rejestracja: 01 kwie 2009, 18:02

Ok

Post autor: Majin_Vegeta » 03 kwie 2009, 16:44

już wstawiam :)

http://www.speedyshare.com/422847873.html :) :szczerzy: Oceń

A tutaj dla Utrudnienia przejscia mała baza Barbarzynców :)

http://www.speedyshare.com/145119263.html

:)
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2009, 20:59 przez Majin_Vegeta, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 03 kwie 2009, 18:51

Majin_Vegeta, swoje misje wrzucaj do swojego PIERWSZEGO posta. Jest taka opcja "zmień".
Bo potem każdy będzie musiał szukać Twoich misji w całym temacie :? .
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

Awatar użytkownika
Tapek
Użytkownik Forum
Posty: 48
Rejestracja: 07 lut 2009, 10:21
Lokalizacja: Lubsko

Post autor: Tapek » 03 kwie 2009, 21:13

Dziekuje! Zaraz pogram w misje.
Zgadzam sie z @rteq. :)

A GDZIE MAPKA? ; o Nawet nie uruchamialem bez planszy... :smiesne:
Wystaw plik ( save01.map albo niewiem jak to nazwales...) :lol:

Awatar użytkownika
Majin_Vegeta
Użytkownik Forum
Posty: 17
Rejestracja: 01 kwie 2009, 18:02

CO?

Post autor: Majin_Vegeta » 03 kwie 2009, 21:33

Co przecież w Załączniu jest Mapa mission2.dat ? podmieniasz w Knighta Data Mission i podminiasz i juz

Jesli chodzi ci o to to lap

http://www.speedyshare.com/548393704.html

Awatar użytkownika
Tapek
Użytkownik Forum
Posty: 48
Rejestracja: 07 lut 2009, 10:21
Lokalizacja: Lubsko

Post autor: Tapek » 04 kwie 2009, 08:21

Dales mi linka do wszystkich map KAM. lol ;p
To raczej nie polega na tym zeby zrobic wlasna ? latafak?;
Zrób cos wlasnego okey??.. A nie tylko skrypt... :S
Wtedy moze przetestuje misje.
ciao

Awatar użytkownika
Majin_Vegeta
Użytkownik Forum
Posty: 17
Rejestracja: 01 kwie 2009, 18:02

Oco ci beiga

Post autor: Majin_Vegeta » 04 kwie 2009, 08:38

prosiłes o Save02 no ale nie wiem ktory z nich a pozatym oco ci biega przeciez zrobilem misję ?

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 04 kwie 2009, 08:52

Tapek, kolega Majin_Vegeta robi przeróbki oryginalnych misji, stąd akcja rozgrywa się na starych mapach.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

Awatar użytkownika
radziu177
Użytkownik Forum
Posty: 62
Rejestracja: 06 sty 2008, 14:18
Kontakt:

Post autor: radziu177 » 04 kwie 2009, 10:18

Moje uwgi:
:arrow: Zrób własną mapkę;
:arrow: Zwiększ poziom trudności(taką misję to 7 latek przejdzie bez problemu).
:arrow: Dlaczego jest 3 vs 2? I to jescze po naszej stronie? :| (to się tyczy poziomu trudności)

Jak jescze popracujesz i poprawisz to co na górze, to napewno będzie wyżej :wink: .
Narazie 4/10

Awatar użytkownika
Majin_Vegeta
Użytkownik Forum
Posty: 17
Rejestracja: 01 kwie 2009, 18:02

Post autor: Majin_Vegeta » 04 kwie 2009, 13:01

3 vs 2 poniewaz sojusznik ma Metalowych dlatego :)

ODPOWIEDZ