[nowe misje] mori10

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 23 lut 2010, 21:46

Możesz przesłać mi skrypt z mapą na Pw... :| Nie jestem dobry w skryptach ale może coś wykombinuję... :wink:

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 24 lut 2010, 15:33

Jak chcesz to wyślij skrypt (lub wklej na jakiś serwis hostujący pliki tekstowe), ale jakby co, to ostatni robiłem ponad rok temu ;-)
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 24 lut 2010, 16:10

No więc tak: (Strasznie długo wczytuję się misja, idę do wc. O już jest, teraz mapa :) )

Zaraz zaraz kto ma kogo atakować? (Drużynowo) Ja tam widzę tylko 3 miasta+ nasze
A ty piszesz: Sojusznicy powinni atakować najbliższy budynek wroga 1 sojusz
zieloni powinni również atakować najbliższy budynek wroga 2 sojusz
jak i brązowi... 3 sojusz
Zapomniałeś dodać wrogiego miasta sprawdź to...

Możliwe , że pomyliłeś sojusze np. dr.3 ma sojusz z 2 a 2 nie ma z 3...
i nie atakuje

//Usunąłem zduplikowany post - kuba11100

mori10
Użytkownik Forum
Posty: 39
Rejestracja: 10 lut 2010, 11:35

Post autor: mori10 » 24 lut 2010, 20:38

Drużyna 2 czyli nasi sojusznicy , mają atakować najbliższy budynek !
Drużyna 3 czyli północny zachód , [nad nami] mają atakować również sojuszników jak i drużyna 4... ,ponieważ misja polega na obronie sojusznika i pokonaniu wrogów!
Zagram chętnie przez internet [TPR]
GG-13088331
Internet 2mb/512

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 26 lut 2010, 21:25

mori10 pisze:mapy robię moim zdaniem bardzo dobre ,dużo ćwiczę ...
Ja wiem czy takie dobre :| ... jak dla mnie, to nic specjalnego.

mori10
Użytkownik Forum
Posty: 39
Rejestracja: 10 lut 2010, 11:35

Post autor: mori10 » 26 lut 2010, 21:39

Chodzi mi o to ,że bardzo dobre jak na początek... inni mogą uważać inaczej
Zagram chętnie przez internet [TPR]
GG-13088331
Internet 2mb/512

Szoker
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 08 kwie 2010, 14:23

Post autor: Szoker » 08 kwie 2010, 14:38

co zrobic zeby grac w te misje mam zajnstalowane te k&m i niemam "Data" i niemam gdzie to wlozyc jesli mozna inacze prosze o pomoc odrazu se pogram w mapke Joker bo widze ze fajna :]

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 08 kwie 2010, 14:49

Nie spamuj i zajrzyj do tematów przyklejonych.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 08 kwie 2010, 21:35

Dobrze , że napisał. Zagrasz w moją misje? Super! Tylko dodaj komentarz i powiedz co nie tak lub coś. A co do data. To masz Knights And Merchanst TPR czy TSK??
Jak TSK to nie zagrasz.
Wejdź sobie w dział k&m tpr i daj pobierz K&m tpr i już.
Moje misje wklejamy do K&m Tpr/ Data/Mission= mission1. mission2 i tp.
I do Data/mission/smaps= save01. save02. save03. save 04. i tak dalej...

ODPOWIEDZ