[Nowe misje] Setnik

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum
Posty: 130
Rejestracja: 26 lip 2007, 16:47

Post autor: bartek007 » 05 wrz 2007, 19:48

Setniku czy mogłbyś dać ten plik na inną strone bo send mi nie wchodzi :|

Dzięki Setniku już mam pobrane.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2007, 20:04 przez bartek007, łącznie zmieniany 2 razy.
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec

Awatar użytkownika
Setnik
Użytkownik Forum
Posty: 69
Rejestracja: 02 lip 2007, 16:45

Post autor: Setnik » 05 wrz 2007, 19:54

Knights and Merchants: "The Land called Paradise"

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 05 wrz 2007, 19:54

Lucbachu, byś się po raz pierwszy swą wiochą pochwalił. Przyjrzylibyśmy się, jak sobie radzisz w budownictwie. Ze stroną sobie jakoś radzisz, ale ciekaw jesteśmy, czy taki sam z Ciebie budowniczy 8-) .

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 05 wrz 2007, 22:36

Hehe, biorę się za misję Setnika, może wrzucę jakiegoś screena. Tylko czy to nie będzie pogwałcenie woli Autora, żeby nie zamieszczać żadnych screenów z misji...

//edit
Przeszedłem misję, nie była trudna. Setniku, wąski korytarzyk przy mieście gracza różowego z wieżą obronną po drodze - miodzio :D ! Bardzo mi się to spodobało. Oczywiście nadziałem się na tę wieżę :smiesne: .

Khelbenie, byłeś ciekaw mojego miasta, więc proszę (nie ujawniam zbyt dużo, jeśli chodzi o teren):


Obrazek
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum
Posty: 1053
Rejestracja: 02 mar 2007, 21:40
Lokalizacja: Wadowice

Post autor: Duch » 06 wrz 2007, 06:20

Lucbach, ale ty to od podstaw budowałeś? Jeśli tak to naprawdę fajnie to wygląda ;) Poza tym - jak zrobić, żeby nie było widać menu opcji po lewej stronie ekranu?
Obrazek

Awatar użytkownika
Setnik
Użytkownik Forum
Posty: 69
Rejestracja: 02 lip 2007, 16:45

Post autor: Setnik » 06 wrz 2007, 13:36

lucbach pisze:Hehe, biorę się za misję Setnika, może wrzucę jakiegoś screena. Tylko czy to nie będzie pogwałcenie woli Autora, żeby nie zamieszczać żadnych screenów z misji...

//edit
Przeszedłem misję, nie była trudna. Setniku, wąski korytarzyk przy mieście gracza różowego z wieżą obronną po drodze - miodzio :D ! Bardzo mi się to spodobało. Oczywiście nadziałem się na tę wieżę :smiesne: .
Fajnie że się podobało :) Moze to będzie zachęta dla innych żeby zagrac :wink:Co do tego korytarzyku to wydawało mi sie ze nie było jeszcze takiego motywu,stad taki pomysl :) A misja rzeczywiście nie jest trudna,ale wkońcu to pierwsza z dziesięciu :)
Knights and Merchants: "The Land called Paradise"

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 06 wrz 2007, 18:57

Duch pisze:Lucbach, ale ty to od podstaw budowałeś? Jeśli tak to naprawdę fajnie to wygląda ;) Poza tym - jak zrobić, żeby nie było widać menu opcji po lewej stronie ekranu?
Tak, budowałem od podstaw, dzięki za miłe słowa. Nie widać menu i obrazek obejmuje całe miasto, bo to połączonych 6 screenów ze sobą za pomocą programu graficznego.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Ivan
Użytkownik Forum
Posty: 31
Rejestracja: 01 wrz 2007, 19:05

Post autor: Ivan » 07 wrz 2007, 13:03

Świetna robot Lucbahu. Połączone screeny no nieźle to wygląda.
Tylko jedno pytanko jak 2xpierkarnia wyrabia się za 3xmłyn, albo inaczej jak 3xpole zaopatruje 3xmłyn i 3xchlew. Jakie rezultaty dają takie proporcje? Szczerze nigdy nie próbowałem. Pozdr

Pablo1517
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 31 sie 2007, 22:25

Post autor: Pablo1517 » 07 wrz 2007, 13:11

Ja zawsze buduję max 4 gospodarstwa rolne, ale przeważnie 3 mi wystarczą.
Wygląda fajnie :), może zagram.

PS: Tak na przyszłość, wrzucaj screeny na jakis imageshack.us czy coś bo ten wasz serwer jakiś okropnie wolny się zrobił od 2 dni :/, screen sie wczytuje kilka minut.

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 07 wrz 2007, 13:12

A ja mam pytanie, jak 3 gospodarstwa wystarczają na 3 młyny i chlewy :zamurowany:
PS. A jak ja raz miałem 3 młyny i 2 piekarnie to miałem mąke w spichrzu :szczerzy:

ODPOWIEDZ