[nowe misje] Zozol92

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 » 06 lip 2008, 17:16

Nom, kiedyś można było się nabawić odcisków od klawiatury :P

PS. Screeny się wrzucają :wink:

Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 » 07 lip 2008, 15:08

Można już obejrzeć screeny na pierwszej stronce (niestety mały rozmiar, ale taki wystarczy, żeby nie psuć zabawy :P ). Zapraszam do pobierania :wink:

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 11 lip 2008, 19:53

Mam takie zapytanie grzeczne: czy Wam chodzą te misje? Wszystko mam zastąpione jak trzeba i po opisie misji, gdy już powinna się załadować mapa, wyskakuje błąd (gra schodzi do Windowsa).
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 » 12 lip 2008, 15:55

Mi tam wszystko działa, ale w sumie to chodzi przede wszystkim o misje, więc spróbuj podmienić tylko mapę i skrypt. Wtedy to już powinno działać bez problemów (no, może poza brakiem dodatkowych wypasów :cry: :P ).

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

Post autor: Kamson » 12 lip 2008, 20:08

Powiem że kampania wygląda obiecująco czekam na kolejne misje , ale no właśnie zawsze są ale nie chodzi mi o mapke ale przydały by sie jakieś wprowadzenia do misji kim jest brązowy itp.

1 Misja
9/10
Za mało zwierząt
2 Misja
10/10
Niemam się do czego przyczepić
3 Misja
8/10
Te drzewa przy bazie wroga totalny chaos brzydko rozstawione

Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 » 12 lip 2008, 20:27

Dzięki za oceny :)

Kamsonie - myślałem o tych kolorach w pierwszym poście, ale wprowadzę je dopiero, jak pojawią się nowe "grupy". Tak to możesz przyjąć, że czerwony to druga kompania (prowadzona przez nikogo innego, jak [ponownie] hetmana koronnego, czyli gracza), a żółty to tak jakby straż zewnętrzna (przygraniczna) państwa wroga.

Co do zwierząt w pierwszej misji - po mapie hasa 5 wilków i pływa chyba parę kaczek i listków w bajorze. Myślałem, że to wystarczy, ale jeśli masz lepszy pomysł, to możesz mi o nim napisać.
Co do drzew w trzeciej misji - którą konkretnie bazę masz na myśli? Napisz mi, a obejrzę i postaram się poprawić. Swoją drogą, bardziej się spodziewałem, że się przyczepisz do gór :P

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

Post autor: Kamson » 13 lip 2008, 11:48

to tutaj http://img140.imageshack.us/my.php?imag ... 042qn2.png dla mnie tych drzew powinno być mniej ale rozumiem ze chciałeś wtopić wroga w otoczenie co ci się udało tu http://img396.imageshack.us/my.php?imag ... 234bx6.png (nie patrzyłem na screeny) i przeszedłem obok ich :D

GÓRY !!!! Co ty gadasz są świętne . A co dotych kolorów to dobra będe czekać na nowe misje i nowych wrogów (do pokonania).

Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 » 18 lip 2008, 22:04

Kamyk pisze:Niestety w grze góry wyglądają dużo, dużo gorzej. To nie jest ten poziom, który pokazałeś przy pierwszej misji. Chyba złapał cię przysłowiowy leń.
Kamson pisze:GÓRY !!!! Co ty gadasz są świetne.

Kamyku, mógłbyś sprecyzować, które dokładnie góry mam poprawić? Mam małą rozterkę w związku rozbieżnością zdań :)

Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk » 25 lip 2008, 20:39

Te w tym miejscu, które ukazuje 2 screen. Według mnie są trochę zbyt płaskie.

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 01 lip 2009, 12:39

Mi się misja 1 podoba łatwo zrobić z tego naszego miejsca bastion :D
a wtedy nie pokonają nas wrogowie
BASTION: Postawić kilku żołnierzy przy rzece kilku łuczników z tyłu 12/13
i nie powinno być problemu z pokonaniem wroga. Zozol ja Ci daje 9/10 :D

ODPOWIEDZ