Edytor Misji- problem z jednostkami

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kondzikET
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 08 lip 2009, 17:01
Lokalizacja: Wielkopolska

Edytor Misji- problem z jednostkami

Post autor: kondzikET » 12 paź 2016, 15:34

Witam, po kilku latach przerwy chciałem wrócić do tworzenia własnej kampanii. Wszystko idzie pięknie, niestety mam problem z przemieszczaniem jednostek wroga zaraz po starcie misji... Ponadto, kiedy przeciwnik wyśle wojska do ataku ma to miejsce znów przemieszczają się jednostki, a tak być nie powinno.... Na pewnej stronce znalazłem taki oto wpis:

Dlaczego dwa oddziały tego samego typu zamieniają się pozycjami na starcie?
‣ Trzeba je dodać w edytorze w danej kolejności w obydwu miejscach - oddziały i pozycje obronne


Mógłby ktoś to wyjaśnić?
Dzięki.
Obrazek


Tworzę nową, wielką i wyjątkową kampanię, więcej w tym wątku
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 0120#40120

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 15 paź 2016, 23:19

Polecam przenieść się na Remake.
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 15 paź 2016, 23:19

Polecam przenieść się na Remake.
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com

ODPOWIEDZ