[skrypty] Clear_up
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- paulpolska
- Użytkownik Forum
- paulpolska
- Użytkownik Forum
Jednak nie pomogło rycerze są chociaż minimalnie ale jednak w polu widzenia i nadal nie wiem czemu nie ma an mapie budynków wroga i czemu nie mogę powtórnie zapisać mapy w edytorze
P.S; A MOZE TO BYC ZWIAZNE Z TYM ZE NIEUSTAWILEM TYCH CZERWONYCH IKSOW"X" na mapie w miejscach gdzie są złoże zlota, zelaza i kamienia?
P.S; A MOZE TO BYC ZWIAZNE Z TYM ZE NIEUSTAWILEM TYCH CZERWONYCH IKSOW"X" na mapie w miejscach gdzie są złoże zlota, zelaza i kamienia?
Ostatnio zmieniony 19 paź 2007, 20:39 przez paulpolska, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby jeszcze raz zapisać, to musisz zapisywać jako .pro
A żeby wróg budował, to trzeba usunąc !SET_AI_BUILD (W Edytorze Merchatora) i wpisać !SET_AI_DEFENSE np. 50 i !SET_CHARACTER_CONSTRUCTORS np. 10 - czyli wróg zrobi 10 budowniczych
PS. Te ostatnie nie wiem czy dobrze napisałem, mozliwe, że trzeba wpisać !SET_AI_CHARACTER_CONSTRUCTORS
A żeby wróg budował, to trzeba usunąc !SET_AI_BUILD (W Edytorze Merchatora) i wpisać !SET_AI_DEFENSE np. 50 i !SET_CHARACTER_CONSTRUCTORS np. 10 - czyli wróg zrobi 10 budowniczych
PS. Te ostatnie nie wiem czy dobrze napisałem, mozliwe, że trzeba wpisać !SET_AI_CHARACTER_CONSTRUCTORS
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
- paulpolska
- Użytkownik Forum
- paulpolska
- Użytkownik Forum
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum