Nie wiem pamiętam o co chodzi z tym fioletowym.
Ja myślę żeby zrobić kampanię poprzedzającą TSK o tym wyrodnym synu.
Poznaje sztukę wojenną jeżdżąc z ojcem na wojny.
Gramy czerwonymi przez jakiś czas,później my towarzyszymy królowi, jednak syn nie jest zadowolony-bo twierdzi,iż jest na tyle odpowiedzialny i może sam działać i powinien mieć więcej swobody,tymczasem ojciec na wiele nie pozwala.
Później dostaje kilka samobójczych wręcz misji które z wielkim trudem wygrywa,następnie kłóci się z królem i na odchodne odgraża się,że jeszcze mu pokaże.
Książe podnosi rękę na króla i poddanych zdobywając co ważniejsze i potężniejsze twierdze,rozjuszając króla, ostatnią bitwą będzie zdobycie zamku blisko wioski z pierwszej misji TSK.
Ładnie?
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 21:24 przez Sir Feliks, łącznie zmieniany 1 raz.
jeśli mi odświeżysz pamięć
całej gry jeszcze nigdy nie przeszedłem...
może kiedyś...
a jaka postać która się pojawia w grze jest dość tajemnicza bądź ma dużą rolę w grze?
Z chęcią przeczytam całość niesztampowego tekstu na czysto. Pamiętaj Feliksie, że najmocniejszą stroną jest zaskoczenie czytelnika obrotami spraw, unikalną i nieprzewidywalną osnową wokół bohaterów, zatem postaraj się nie ograniczyć do samej gry, a poczuj wolną rękę, do której tworu gra będzie musiała się przystosować. W razie jakichkolwiek kłopotów - pytaj śmiało prywatnie. Na pewno pomogę.
Dość tajemnicza postać to są barbarzyńcy... Pojawiają się nagle... (Buntują się tym , że niszczymy właśnie gród Morbach (niebieski gracz)...
Można by było zrobić kampanie o ich rozwoju jak powstali itp
W takich śnieżnych górach... Tak jest w fabule TSK. Tam mieli wioski
trochę pokręcone te nazwy... I nie chciałbym robić kolejnej kampanie z wymyślonymi graczami... Wolałbym właśnie o jakimś bohaterze z K&m... Barbarzyńcy odpadają bo Knecht ów robi kampanie o nich...