Wgrywanie map!

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
tomek007
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 14 sty 2008, 18:34
Lokalizacja: Miastko

Wgrywanie map!

Post autor: tomek007 » 15 sty 2008, 18:38

Witam wszystkich. Jak naprzykład wgrywam misie, wszystko się normalnie zamienia. Wchodze Rozegraj Jedną Misje i ciągle bez zmian. Jest Tylko tych 7 misji!!!!!!!!:(( i rzadnej nowej.pomocy!! :glupek:

Awatar użytkownika
radziu177
Użytkownik Forum
Posty: 62
Rejestracja: 06 sty 2008, 14:18
Kontakt:

Post autor: radziu177 » 15 sty 2008, 21:18

A pobierasz z knights.sztab.com z działu nowe kampanie?Jeśli tak to wszystko masz napisane w pliku "readme" te kampanie są tylko do TPR

Diablo155
Użytkownik Forum
Posty: 22
Rejestracja: 25 cze 2008, 16:34

Post autor: Diablo155 » 27 cze 2008, 10:27

nie wszystko bo niepisze gdzie wsadzać pliki pro. które tam są
Ta gra wymiata !!

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 27 cze 2008, 13:44

Nigdzie nie wsadzać, bo te pliki są zbędne, jeśli chcesz tylko zagrać. Służą jedynie do edytora, gdybyś chciał edytować mapę.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Adijos
Zbanowany
Posty: 94
Rejestracja: 26 lis 2008, 15:47

Post autor: Adijos » 27 lis 2008, 15:07

Mi tez nie chcą sie wgrywać mapy pobrałem nowe misje i nic mam edytor terenu i misji ale gdy już jestem w tym drugim to wyskakuje błąd.Nieee no już 4 raz instaluje gre od nowa bo zainstalowałem te nowe misje czemu mi to nie wchodzi HELPP :!: :cry:

ODPOWIEDZ