Wgrywanie nowych misji...

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sowa
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 14 lip 2008, 10:55
Lokalizacja: Toruń

Wgrywanie nowych misji...

Post autor: sowa » 16 lip 2008, 02:07

Powie mi ktoś jak wgrywa się te kampanie/misje które tworzycie?? Bo ja jestem zupełnie zielony w tym temacie :oops: A nigdzie nie widziałem żeby było jasno wytłumaczone co i jak :wink:

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 16 lip 2008, 02:12

Oj było, było. Tematy ze wskazówkami co i jak nadal są.

Awatar użytkownika
sowa
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 14 lip 2008, 10:55
Lokalizacja: Toruń

Post autor: sowa » 16 lip 2008, 02:50

Może i były, ale zauważ, że w tym dziale na forum tematy mają po kilkanaście stron.... przeczesywanie każdej stronki w poszukiwaniu... chyba dość prostej rzeczy do zrobienia jest trochę śmieszne i niedorzeczne :D

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 16 lip 2008, 03:41

Owszem, ale na pewno nie przeszkadza w ruszeniu głową i pobrania jednej z zapakowanych map użytkownika Mrocznym Panem się zwącego. W owych paczuszkach ponoć jest zamieszczona instrukcja - co zrobić, by uruchomić misję i by nie wyłączyła się po paru sekundach. Na razie mało kto zgłaszał problemy, zapoznawszy się z prostym plikiem: "Czytaj mnie".

ODPOWIEDZ