PROBLEM ->KM_Editor

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
r0mi
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 27 lip 2008, 04:48

PROBLEM ->KM_Editor

Post autor: r0mi » 27 lip 2008, 04:53

Witam, mam problem z Edytorem terenu w grze , zainstalowałem edytor odpalam mape edytuje ją jak trzeba i nie da sie zapisać , prosze o pomoc

Awatar użytkownika
BananowyJasio
Użytkownik Forum
Posty: 83
Rejestracja: 10 maja 2008, 15:20
Lokalizacja: Wrocław

Re: PROBLEM ->KM_Editor

Post autor: BananowyJasio » 27 lip 2008, 09:11

r0mi pisze:Witam, mam problem z Edytorem terenu w grze , zainstalowałem edytor odpalam mape edytuje ją jak trzeba i nie da sie zapisać , prosze o pomoc
Zedytuj post i opisz czytelnie problem, bo na razie nikt nie jest w stanie Ci pomóc. Jaki to edytor? (Kroma, czy Lewina?) Jaki masz system operacyjny? Czy program wyświetla komunikat o błędzie? Co to znaczy "nie da się zapisać?" - przycisk jest nieaktywny?

Jeśli nie jesteś w stanie objaśnić spróbuj nagrać TYM PROGRAMEM

r0mi
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 27 lip 2008, 04:48

KM Edytor problem

Post autor: r0mi » 27 lip 2008, 23:24

Witam, mam problem z Edytorem terenu w grze , zainstalowałem edytor odpalam mape edytuje ją jak trzeba i nie da sie zapisać , prosze o pomoc
jest to edytor Kromla mam system XP program nie wyświetla komunikatu o błędzie np.
1) odpalam program
2) znajduje i edytuje mape w programie
3)mapa sie otwiera w programie
4) znikają 2 ikonki (dyskietki niebieska i zielona MAP i PRO) z programu
Edytjowac mape moge ale nie moge jej zapisac bo nie mam tych ikonek program jest poprawnie zainstalowany
Prosze o pomoc

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 27 lip 2008, 23:28

To samo napisałeś w nowym temacie. Mam rozumieć, że tamten nowy wyeliminować?

Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 » 27 lip 2008, 23:57

Należy odpalać z *.pro, a nie z *.map. A w ogóle, to radziłbym Ci ściągnąć najnowszą wersję, w której nie ma z tym problemu...

ODPOWIEDZ