Witam
Nie wiem czy to dobry dział ,ale wydał mi się najodpowiedniejszy.
Chciałbym prosić o pomoc zaufanych i uczciwych forumowiczów ponieważ nie moge w edytorze misji dodawać scriptów chciałbym aby ktoś na swoim komputerze dodał mi to co bym chciał mieć w mojej misji czyli uaktywnij drużyne itp. a póżniej przesłał mi te misje.
Nie potrakyujcie tego jako rozkaz ,że jeśli ktoś mi nie będzie chciał tego zrobić to się obraże.Rozumiem ,że nie macie czasu czy coś w tym stylu
ALE JEŚLI KTOŚ SIĘ NUDZI HEHE
TO TYLE
DZIĘKI I POZDRAWIAM
Pomoc w moich misjach
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Po pierwsze - Temat, gdzie można składać propozycje dotyczące tworzenia misji już jest, więc istnienie tego tematu narusza regulamin działu.
Po drugie - Temat dotyczący tworzenia misji już jest, co sprawia, iż istnienie tego tematu jest sprzeczne i z tym punktem.
Temat więc zamykam. Koczis12 - oby mi to było ostatni raz. Masz upomnienie, ale później będzie już żółta kartka.
Po drugie - Temat dotyczący tworzenia misji już jest, co sprawia, iż istnienie tego tematu jest sprzeczne i z tym punktem.
Temat więc zamykam. Koczis12 - oby mi to było ostatni raz. Masz upomnienie, ale później będzie już żółta kartka.
Crimson (king) Michailoff