Problem z rapidshare

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
dark
Użytkownik Forum
Posty: 58
Rejestracja: 23 kwie 2009, 17:51

Problem z rapidshare

Post autor: dark » 30 kwie 2009, 15:29

Witam !!!


Mam problem z Rapidshare.com :/ jak chcę pobrać misję to mi error wyskakuje ... jest na to jakaś rada ??? bardzo bym chciał zagrać w misje autorstwa graczy, a nie mogę :(


pozdro
"Na Imię Było Mu Śmierć, A Za Nim Szło Całe Piekło..."
Obrazek < Rekrutujemy ?? ;]

Awatar użytkownika
Lord Gidoo
Użytkownik Forum
Posty: 63
Rejestracja: 01 lut 2006, 21:54
Lokalizacja: KRAKÓW

Post autor: Lord Gidoo » 30 kwie 2009, 19:40

A jaka jest treść komunikatu, który Ci wyskakuje?

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 30 kwie 2009, 20:21

Tworzone od pewnego czasu w naszym serwisie jest Centrum Misji, w którym będzie można pobierać mapowo-misyjną twórczość fanów, bez ograniczeń na przechowywane pliki na serwerze. Cierpliwości.

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 30 kwie 2009, 20:37

Dark, możesz poprosić twórców misji o wrzucenie ich na inny serwer. Niektóre misje są na serwerach innych niż rapid.
A tu masz całe mnóstwo misji:
http://lewin.namsys.com.au/kam/index.ph ... r_missions

Ale najpierw polecam Ci przejść TSK i TPR, bo są one znacznie łatwiejsze.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

Awatar użytkownika
dark
Użytkownik Forum
Posty: 58
Rejestracja: 23 kwie 2009, 17:51

Post autor: dark » 30 kwie 2009, 20:42

no dzięki za wypowiedzi ...


@@rteq


no jestem w trakcie przechodzenia, lecz chciałbym sprawdzić się w kilku misjach tworzonych przez graczy :] niedługo sam zrobię jakąś misję :P lecz musze zobaczyć, jak to wszystko wygląda


pozdro
"Na Imi&#281; By&#322;o Mu &#346;mier&#263;, A Za Nim Sz&#322;o Ca&#322;e Piek&#322;o..."
Obrazek < Rekrutujemy ?? ;]

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 30 kwie 2009, 23:44

Gdyby ktoś miał w przyszłości podobny problem: Rapidshare na darmowych kontach przechowuje pliki przez pewien czas, a ich trzymanie na serwerze zależy od częstości i ilości pobrań. Jest duże prawdopodobieństwo, że wśród wielu linków z Rapidshare na tym forum, większość jest już nieaktywnych. Wtedy najlepiej poprosić samego twórcę misji o ponowny upload gdzieś w sieci, jak słusznie zauważył @rTeq.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
dark
Użytkownik Forum
Posty: 58
Rejestracja: 23 kwie 2009, 17:51

Post autor: dark » 01 maja 2009, 11:55

Error
You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/20499319/Missie1.rar | 41 KB

Your IP address 83.19.100.130 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.





tada :) taki error wyskakuje ...
"Na Imi&#281; By&#322;o Mu &#346;mier&#263;, A Za Nim Sz&#322;o Ca&#322;e Piek&#322;o..."
Obrazek < Rekrutujemy ?? ;]

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 01 maja 2009, 12:20

Nie masz konta premium... Gdy ściągniesz jakiś plik musisz odczekać 15 minut, bądź wyłączyć, a następnie włączyć neta (gdy masz np. Neostradę/zmienne IP). Chyba, że ściągasz już inny plik z RS... przy darmowym koncie można ściągać tylko jeden.

Awatar użytkownika
dark
Użytkownik Forum
Posty: 58
Rejestracja: 23 kwie 2009, 17:51

Post autor: dark » 01 maja 2009, 12:37

no ale właśnie ja nic nie pobieram :P i w tym problem :( pisze, że coś pobieram a nic innego nie pobieram :P
"Na Imi&#281; By&#322;o Mu &#346;mier&#263;, A Za Nim Sz&#322;o Ca&#322;e Piek&#322;o..."
Obrazek < Rekrutujemy ?? ;]

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 01 maja 2009, 14:07

Jeśli jesteś w sieci lokalnej to tylko jedna osoba z całej sieci może ściągać plik w danym momencie.
Pozostaje odczekać albo spróbować użyć serwera proxy, który może ściągać z rapidshare. Tylko że obniży to znacznie transfer.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ