Mury

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Chrisman
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 19 gru 2009, 13:37

Mury

Post autor: Chrisman » 02 sty 2010, 11:40

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic misje zeby mozna bylo ustawiac zolnierzy na murach,albo jakby ktos byl mily to niech wrzuci jakies wlasne misje z murami ,dzieki

grayter
Użytkownik Forum
Posty: 15
Rejestracja: 29 mar 2008, 11:13

Post autor: grayter » 02 sty 2010, 11:54

zrobić misje - rozumiem napisać misję

w edytorze kroma masz 'tiles' przedstawiające mury. jak już je zbudujesz nie zapomnij o wejściu.

przykład masz chociażby w pierwszej misji kampanii TPR.

ODPOWIEDZ