Prośba

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Prośba

Post autor: Fortunatv » 05 gru 2010, 17:51

Mam wielką prośbę. Chciałbym zacząć robić takie własne misje jak wy, ale kompletnie nie wiem jak. Mógłby mi ktoś napisać wszystko po kolei jak to zrobić. Proszę!!! <help me>
I jak pobrać czyjeś misje?
I jak pobrać to "coś" żeby można było zmieniać ukształtowanie terenu?
:)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 05 gru 2010, 19:36

Kiedyś napisałem taki poradnik, uwzględnia parę rzeczy:
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2360

Jest jeszcze jeden, starszy, w nim też coś znajdziesz:
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=827

Zapoznaj się z nimi zanim zadasz kolejne pytania.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 05 gru 2010, 20:34

Nie za dużo z tego rozumiem...
Dokładnie, po kolei...
-----------
Ej...
Mam już ten edytor misji, ale mogę robić tylko skrypt, a jak otwieram maps to nic się nie pokazuje!
----------
I jak pobrać czyjeś misje?
----------
Jak pobrać edytor terenu?
Proszę was PO&#211;ZCie mi :cry:
:)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 06 gru 2010, 16:45

Proszę, nie pisz tylu postów pod sobą - używaj opcji "Zmień".

Wszystko masz napisane w linku, który podałem wcześniej. Przeczytaj uważnie.

Jeśli masz problem z wersją edytora terenu 0.6d (komputer się wiesza na kilka minut), ściągnij starszą stąd:
http://kuba11100.c0.pl/kam/edytory.php
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ