Problem z edytorem

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
KrychaPro
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 11 gru 2010, 10:13
Lokalizacja: jm

Problem z edytorem

Post autor: KrychaPro » 11 gru 2010, 14:25

Witam pobralem edytor misji i nie wiem jak budynki i jednostki dodac jak dodaje na edytorze terenu to wogole sie nie zapisuje.

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 » 11 gru 2010, 16:00

Klikasz nowy lub wczytujesz jakąś mapkę, wybierasz zakładkę mapa (domyślnie jest ona już otwarta) i po lewej gdzieś po środku ekranu jest zakładka rozmieszczenie, tam dodajesz budynki i wszystkie inne cuda na kiju.

Nie wiem w czym problem (no jeszcze jakby było po angielsku), dodatkowo dostosuj się do regulaminu. :wink:

ODPOWIEDZ