Problem z edytorem

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kondzikET
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 08 lip 2009, 17:01
Lokalizacja: Wielkopolska

Problem z edytorem

Post autor: kondzikET » 25 lut 2011, 12:22

Witam mam pewien kłopot z edytorem do K&M . Otóż gdy wczytuję jakąś misję to pojawia się mnóstwo błędów, jest czarna mapa i jednostki są porozrzucane w dziwnych miejscach. Link: Obrazek

Uploaded with ImageShack.us




Wie ktoś jak temu zaradzić ?

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 25 lut 2011, 15:51

Ustaw ścieżkę do KaM w opcjach lub wczytaj ręcznie mapę z pola tekstowego nad minimapką.

To nie jest czasem jakaś stara wersja edytora? Najnowsza to 0.9, więc jeśli masz jakąś starszą, to warto pomyśleć o aktualizacji.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Keron250
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 09 lut 2011, 18:03
Lokalizacja: Kasina Wielka

Post autor: Keron250 » 25 lut 2011, 22:15

Hmmm jak na moje oko to nie wczytałeś po prostu mapki i dla tego takie ci się porobiło :) w pasku nad mini mapą kliknij po prawej "przeglądaj" potem wczytaj mapę którą wcześniej zrobiłeś i wtedy możesz swobonie się poruszać i ten błąd znika :)

//Popraw błędy, proszę.
//Khel

ODPOWIEDZ