Pliki misji

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Pliki misji

Post autor: Fortunatv » 27 lip 2011, 21:09

Mógłby ktos podać mi wstępne pliki misji do TPR?
Tzn. tych misji pojedynczych i wprowadzenia.
:)

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 27 lip 2011, 21:12

Podać, w sensie napisać?
Wprowadzenie:
mission0

misje pojedyncze:
smission1
smission2
smission3
smission4
smission5
smission6
smission7
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 27 lip 2011, 21:14

A jak mam to wgrać? Bo wgrywałem nowe misje, nie zmieniałem plików. Proszę podać mi poliki map i misji.
:)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 27 lip 2011, 22:00

W dziale download serwisu są zapasowe pliki misji do pobrania:
http://www.knights.sztab.com/download.html
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 28 lip 2011, 00:43

Odnoszę nieodparte wrażenie, że żadne nasze poradniki nie sprawdzają się. Choć podtykamy je pod nos. Jakeśmy je przysposobili dla potencjalnych odbiorców.

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 28 lip 2011, 09:21

Ale co mam przenieść do czego, bo wyskoczyło mi pełno plików na "s", na "m", i co do czego, żeby były pojedyncze misje oryginalne, żeby dało się grac?
:)

Awatar użytkownika
Lancetnik
Użytkownik Forum
Posty: 143
Rejestracja: 01 lip 2011, 18:15
Lokalizacja: Konin
Kontakt:

Post autor: Lancetnik » 28 lip 2011, 10:51

Po prostu zamieniaj dmission1 na dmission1. Taki przykład, myślę, że powinieneś wiedzieć takie rzeczy. Chyba, że robisz z nas głupków, hehe ...
Jakby coś to żart. :mrgreen:
Jeszcze jedno: nie czytasz plików readme czy coś w tym rodzaju? Tam pisze jak pobierasz czyjeś misje. :cyklop:
Ostatnio zmieniony 28 lip 2011, 10:55 przez Lancetnik, łącznie zmieniany 1 raz.

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 28 lip 2011, 10:52

Potrzeba nam poradnika wideo. Z lektorem...

Awatar użytkownika
Lancetnik
Użytkownik Forum
Posty: 143
Rejestracja: 01 lip 2011, 18:15
Lokalizacja: Konin
Kontakt:

Post autor: Lancetnik » 28 lip 2011, 10:59

Dobrze powiedziane, Khelosie. :D

ODPOWIEDZ