Problem z edytorem misji

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
The Husarz pl
Użytkownik Forum
Posty: 13
Rejestracja: 21 lip 2012, 19:20

Problem z edytorem misji

Post autor: The Husarz pl » 31 lip 2012, 11:56

Zrobiłem teren w edytorze terenu teraz chce go zrobic w edytorze misji
próbuje wczytac ten plik normalnie i pisze Błąd misja nie zawiera !SET_ MAP Plik jest uszkodzony lub nie jest prawidłowym plikiem misji kam możliwe że plik nie jest zakodowany spróbój wczytac plik otwórz niezakodowany plik

Jak otwieram tak to wyskakuje mi to samo tylko że teraz mam otworzyc znowu normalnie i tak w kółko proszę pomocy
:(
Taranem ich !

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 31 lip 2012, 19:00

Mapę wybierasz dopiero w menu Plik -> Nowy, wskazując ścieżkę do niej.
Jeśli trzeba (tzn. widać czarne tło zamiast terenu) wczytujesz ją też z paska nad mapą.

Mapa musi znajdować się gdzieś w katalogu z KaM.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ