Wojsko wroga wariuje

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
eks
Użytkownik Forum
Posty: 105
Rejestracja: 05 kwie 2007, 18:42

Wojsko wroga wariuje

Post autor: eks » 20 sie 2012, 15:26

Nie wiem czy był taki temat czy nie , dawno tu nie zaglądałem , lecz mam następujacy problem , obecnie jestem w trakcie tworzenia misji , niedługo będą udostepnione tu na forum , lecz w jednej z nich mam problem , a mianowicie po około 30 minut gry wojsko wroga zaczyna wariować , chodzić po całej mapie . Co jest tego przyczyną ? Linie obrony z frontu jak i tylnie linie wydaje mi się , że dobrze są ustawione , w innych 3 misjach które tworzę podczas testów nie było żadnych problemów. Proszę o pomoc jak naprawić ten bug , ponieważ z tym bugiem , wydanie misji będzie dla mnie nie do zrobienie . Z góry dziękuję za okazaną pomoc .

Awatar użytkownika
Piko
Użytkownik Forum
Posty: 291
Rejestracja: 27 gru 2011, 09:09

Post autor: Piko » 20 sie 2012, 16:40

Drunk soldiers. Weź poszukaj trochę na forum w dziale o błędach, zamiast powtarzać zadane już pytanie.
ObrazekObrazek
Obrazek

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 20 sie 2012, 17:30

Piko, mogłeś chociaż podać link, a samo ochrzanianie zostawić moderatorom ;)
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2220 pkt. 3.2.
Opisane w kontekście samego błędu gry, ponadto zawsze wydawało mi się, że same ataki wroga też mogą mieć wpływ na błąd (tzn. nieatakujące drużyny rzadziej sprawiały problem), choć stuprocentowej pewności nie mam.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ