Bład 105

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
amico47
Użytkownik Forum
Posty: 13
Rejestracja: 17 lut 2013, 16:10

Bład 105

Post autor: amico47 » 15 mar 2013, 11:37

Zrobiłem nową mapę w edytorze remake potem edytowałem edytorem misji i wczytałem gre. Pojawia sie wszystko tylko wyskakuje jakis blad 105 i musze wznowic gre co konczy sie tym samym po pierwszym kliknieciu myszka lub wylaczyc gre... Z gory dziekuje za wszelką pomoc.

Dicsoupcan
Użytkownik Forum
Posty: 12
Rejestracja: 04 mar 2013, 13:49

Post autor: Dicsoupcan » 15 mar 2013, 15:39

nie zrobisz singleplayer lub mapy multiplayer?

amico47
Użytkownik Forum
Posty: 13
Rejestracja: 17 lut 2013, 16:10

re

Post autor: amico47 » 15 mar 2013, 17:00

misja dla 1 gracza remake

Dicsoupcan
Użytkownik Forum
Posty: 12
Rejestracja: 04 mar 2013, 13:49

Post autor: Dicsoupcan » 15 mar 2013, 20:24

to polecam zapytać na forum międzynarodowym remake, jest wielu ludzi, którzy mogą ci pomóc, którzy wiedzą dużo więcej. czy to multiplayer nie mogłem pomóc, ale nie wiem nic o 1 gracza mapach.

ODPOWIEDZ