[skrypty] Clear_up

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Gadzislaw
Użytkownik Forum
Posty: 253
Rejestracja: 14 paź 2007, 14:48
Lokalizacja: Sztum

Post autor: Gadzislaw » 20 paź 2007, 14:56

Zobacz, czy masz wpisane tak:

!SET_CURR_PLAYER 0
!SET_HUMAN_PLAYER 0
!ENABLE_PLAYER 0

Jeżeli któregoś z tych nie masz, to może to dlatego :P
Obrazek
Też grasz w KaM Remake? Podziel się tym z innymi!

Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Posty: 1051
Rejestracja: 01 wrz 2007, 14:05
Lokalizacja: ....Radom....
Kontakt:

Post autor: Dexor » 04 lis 2007, 20:49

Jeśli ktoś chce mieć odkrytą całą mapę niech wpisze:

Kod: Zaznacz cały

CLEAR_UP 255

ODPOWIEDZ