Misja 3
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Mam identyczne pytanie, co Adijos... Na pewno chodzi o misję trzecią? Bo z tego co pamiętam, to w misji trzeciej nie było żadnego niszczenia warowni... Ba, w ogóle budynków tam żadnych nie było do niszczenia. Trzeba było obronić wioskę, przed natarciem wroga.DeBe pisze:A jaki ma tytuł ten temat? Zaskakujesz mnie Adijosie...Adijos pisze:A chodzi Ci o misje 3
Bo u mnie jest tak,że nie można rozwalić zielonych chodzi o tą małą wioskę koło żółtych ja z początku ich rozwalałem i nie wiedziałem dlaczego przegrywam póżniej się zgapłem w opisie misji żeby nie rozwalać tych zielonych bo oni są poddanymi,którzy cię przyjeli z otwartymi ramionami więc trzeba ich nie niszczyć w misji 4 jakby kto chciał wiedzieć 
Ostatnio zmieniony 13 gru 2008, 19:47 przez Adijos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Temat początkowo był o błędzie w misji 3 TPR, potem przeszło na misję 4 TPR gdy wspomniałem, że w obydwu misjach nie można niszczyć ważnych budynków ekonomicznych.
EmiliuS: mówisz o misji 5 TPR
Pamiętam, że grając w 3 TPR w wersji z 1.53, po zniszczeniu wojsk, spichrzy, szkół i warowni nic się nie działo - trzeba było zniszczyć inne budynki, nie pamiętam z której grupy; zniszczenie wszystkich nie kończyło się porażką misji.
Z kolei po instalacji 1.58 SR2, nie wiedząc o zmianie, po zburzeniu połowy budynków z jednej wioski zaskoczył mnie komunikat o niewykonanej misji.
EmiliuS: mówisz o misji 5 TPR
Pamiętam, że grając w 3 TPR w wersji z 1.53, po zniszczeniu wojsk, spichrzy, szkół i warowni nic się nie działo - trzeba było zniszczyć inne budynki, nie pamiętam z której grupy; zniszczenie wszystkich nie kończyło się porażką misji.
Z kolei po instalacji 1.58 SR2, nie wiedząc o zmianie, po zburzeniu połowy budynków z jednej wioski zaskoczył mnie komunikat o niewykonanej misji.