Misja 3

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Koniu
Użytkownik Forum
Posty: 10
Rejestracja: 03 lis 2008, 01:36

Misja 3

Post autor: Koniu » 03 lis 2008, 14:33

Witam.

Kampanie TPR przechodze pierwszy raz bo od wczoraj trafiła w moje ręce. I ma pytanie dotyczące misji 3. Dokładnie po 2:29 h gry mnie wywala że misja przegrana. Najlepsze że już walczyłem z tym wrogiem po prawej strony. Pytanie jest takie ? czy w tej misji jest limit czasowy ? Bo jak tak to trzeba będzie trochę ruchy nabrać a nie tak jak ja powoli :P

Pozdrawiam

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 03 lis 2008, 15:16

Z czego nie można tam zniszczyć niektórych budynków, podobnie jak w misji 4. Tak w ogóle wystarczy, że rozbijesz całą armię wroga. Nie ma żadnych limitów czasowych.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Rasengan94
Użytkownik Forum
Posty: 34
Rejestracja: 04 paź 2008, 10:48
Lokalizacja: Jonnik/Łuków

Post autor: Rasengan94 » 03 lis 2008, 15:45

Tak...
Ja mam tą zmienioną kampanię TSK, wersję z "Cybermychy",
w której 4 misja jest prawie identyczna jak 4 misja TPR (tylko jednostki na początku są inne... ;p).
No i gram sobie w tą czwartą misję, już prawie wszystko rozwaliłem (zostały 3 budynki) a tu mi wyskakuje przegrana... :||:
Nigdy tak daleko jeszcze w tej misji nie byłem, dałem sobie więc z nią spokój... :zraniony:
Możliwe że i w trzeciej TPR jest coś takiego... (nie pamiętam jaka to była...) :oops:
Ten, kto zwycięża nie przychodząc z pomocą drugiemu,
to przegrany.
Ten, kto umie poświęcić zwycięstwo dla pomocy innemu,
to prawdziwy zwycięzca.

Cavv
Użytkownik Forum
Posty: 214
Rejestracja: 26 paź 2008, 17:40
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Cavv » 03 lis 2008, 16:08

W 4 misji TSK i TPR możesz zniszczyć tylko budynki wojskowe, np. warownie, a jak zburzysz jakieś gospodarcze, to automatycznie przegrywasz.
Veni ergo sum ))

PsychoL'
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 02 lis 2008, 20:48

Post autor: PsychoL' » 03 lis 2008, 16:19

Nie tylko w misji 4.Jest to bug który umożliwia nam eliminowanie jednostek i budynków wojskowych, ale nic poza tym.Nie wiem czemu tak jest ale producentom KaM musiało to umknąć :D .

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 03 lis 2008, 16:33

To nie jest bug - przesłuchaj jeszcze raz wstęp do misji 4, a dowiesz się, że jest to celowe.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Koniu
Użytkownik Forum
Posty: 10
Rejestracja: 03 lis 2008, 01:36

Post autor: Koniu » 03 lis 2008, 17:00

wiec panowie z czego co rozumiem atakować mam tylko wartownie i wierze obronne ? Czy budynki co robią Broń też ?
No nawet jak sobie przypomne to chyba i nawet wyłączyło sie jak rozwaliłęm ostatni budynek :P

Pozdrawiam

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 04 lis 2008, 16:54

W 3 TPR musisz rozbić tylko armię. (chyba, że nie masz SR2 - tam było chyba inaczej, nie pamiętam dokładnie jak; chyba armia i budynki militarne - patrz niżej).
W 4 TPR musisz rozbić armię oraz zniszczyć budynki, takie jak: warownie, warsztaty, stajnie, garbarnie; nie możesz zniszczyć spichrzy i gospód.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Koniu
Użytkownik Forum
Posty: 10
Rejestracja: 03 lis 2008, 01:36

Post autor: Koniu » 04 lis 2008, 18:05

dzięki za pomoc panowie, zaraz zagram jeszcze raz w 3 misje :)

Pozdrawiam

Koniu
Użytkownik Forum
Posty: 10
Rejestracja: 03 lis 2008, 01:36

Post autor: Koniu » 05 lis 2008, 13:30

Panowie problem wystąpił teraz znacznie szybciej. Rozwaliłem im wartowni bo robił sobie wojsko tam. Rozwaliłem wieże obok no i tak jak pisano rozwaliłem warsztaty i garbabrnie. Po tym się gra wyłączyła.

Mam zainstalowany SR2.

Proszę o pomoc

ODPOWIEDZ