Pytanko co do Edytorów: Misji i Terenu

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
MG
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 02 sty 2009, 18:58

Pytanko co do Edytorów: Misji i Terenu

Post autor: MG » 03 sty 2009, 15:12

Gram w KaM od niedawna i teraz przechodzę 8 misję, kiedy dowiedziałem się, że istnieją te dwa edytory to chętnie bym sobie je ściągnął, tylko jaka jest gwarancja, że nie będę miał przez nie wirusów w moim elektronicznym pudle :?:

Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum
Posty: 400
Rejestracja: 27 sty 2008, 18:48
Lokalizacja: Podmostowice pod Kielcami

Post autor: doman100 » 03 sty 2009, 15:25

1. Zły dział.
2. Nikt kto ściągnął te edytory (razem ze mną) nigdy się nie skarżył na wirusy.
Westess krutue szaleń

Awatar użytkownika
MG
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 02 sty 2009, 18:58

Post autor: MG » 03 sty 2009, 15:32

Dzieki za odp. napisalem bo sie troszcze o kompa :D

Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum
Posty: 183
Rejestracja: 08 cze 2008, 01:40
Lokalizacja: Lublin

Post autor: Kamson » 03 sty 2009, 17:38

nie zdążyliśmy zauważyć xD :lol: :lol:

Awatar użytkownika
LeIrA
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 31 sty 2009, 16:27

Post autor: LeIrA » 03 lut 2009, 19:09

Hmmm.... Wirus na tej stronie? i w Download ;/ kiepski pomysł XD
0 na 100 % dostało stąd wirusa ;p albo max 1%

Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum
Posty: 138
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:34

Post autor: Narya » 19 lis 2009, 13:03

Edytor Kroma ma jakiś błąd i nie może wczytywać "obiektów" i nie mam pojęcia jak stawiać drzewa, kaczki, kwiaty, itp, itd. Wiele razy ściągałem i instalowałem i tak w kółko i cały czas ten sam problem, da się to jakoś naprawić obejść?

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 19 lis 2009, 14:10

A czy zainstalowałeś edytor Kroma w podkatalogu gry? :lol:

Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum
Posty: 138
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:34

Post autor: Narya » 19 lis 2009, 14:18

W jakim podkatalogu gry? :P

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 19 lis 2009, 14:53

Ojeju.. Edytor musisz zapisać tam gdzie masz zapisaną grę Knights and merchants TPR.. :roll:
Co jest złego w wyrazie,,merchants'' ??
Ostatnio zmieniony 20 lis 2009, 19:58 przez Joker, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum
Posty: 138
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:34

Post autor: Narya » 20 lis 2009, 19:48

I guzik.. Zapisałem w podkatalogu gry i nadal nie mam obiektów. :( :?

ODPOWIEDZ