Problem z SR2

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
LeIrA
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 31 sty 2009, 16:27

Problem z SR2

Post autor: LeIrA » 04 lut 2009, 14:41

Elo mam problem chciałem sobie zainstalować SR2 ale nie chce mi się zainstalować ;/ bo pisze że gra jest źle zainstalowana, albo nie może znaleść jednego pliku

Obrazek

Awatar użytkownika
Vader
Użytkownik Forum
Posty: 61
Rejestracja: 29 sty 2009, 16:58
Lokalizacja: Tychy

Post autor: Vader » 04 lut 2009, 14:42

Mam identyczny problem :wink:
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
LeIrA
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 31 sty 2009, 16:27

Post autor: LeIrA » 04 lut 2009, 14:45

Ale w tym sęk że chcę mieć to i chodzi mi o odp. co z tym zrobić :D :D

Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator
Posty: 933
Rejestracja: 15 paź 2005, 11:05
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Michailoff » 04 lut 2009, 17:16

Sprawa jest prosta - ten zdrajca (czyt. Barbarian) wymaga ZAINSTALOWANEJ gry (czyt. musi być wpis w rejestrze). Jeżeli gry NIE instalowałeś (tak, jak normalnie z płytki), tylko odpalałeś grę prosto z RAR-a - znam jedno bardzo ryzykowne wyjście - spróbuj zainstalować patcha SR3 beta - ale nie ręczę, że się uda. Inaczej - musisz poszukać na torrentach obrazu płyty bądź innej instalki - i tak zainstalować grę.

Zedytowano - Aha - i jeszcze jedno - masz może runtime visual basic 6? Bo to też może być rozwiązanie (to SR2 wymaga tego czegoś). Jak nie - do ściągnięcia ze strony Micosoftu.
Crimson (king) Michailoff

Awatar użytkownika
LeIrA
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 31 sty 2009, 16:27

Post autor: LeIrA » 04 lut 2009, 17:27

wypakowałem instalke gry z winrara :mrgreen: i zainstalowałem ale spróbuje SR3 zainstalować :szczerzy:

Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator
Posty: 933
Rejestracja: 15 paź 2005, 11:05
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Michailoff » 04 lut 2009, 17:47

LeIrA pisze:wypakowałem instalke gry z winrara :mrgreen: i zainstalowałem ale spróbuje SR3 zainstalować :szczerzy:
Jak instalowałeś - to rozwiązanie jest proste - zainstaluj Runtime Visual Basic 6. Powinno zadziałać. Co do SR3 - to jest bardzo fajny patch (a w zasadzie mod balansujący naprawiający absolutnie wszystkie błędy możliwe do poprawy, chociażby ulepsza misje z oryginalnych kampanii (zwłaszcza TPR)). Bardzo polecam.
Crimson (king) Michailoff

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 04 lut 2009, 18:52

Tutaj link do paczki z samymi plikami:
http://kuba11100.c0.pl/kam/patches/KmTP ... _files.zip

Nie wymaga Runtime Visual Basic 6. Nie używa rejestru (przez co może błędnie wyświetlać wersję gry w menu).
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 15:22 przez kuba11100, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Vader
Użytkownik Forum
Posty: 61
Rejestracja: 29 sty 2009, 16:58
Lokalizacja: Tychy

Post autor: Vader » 04 lut 2009, 21:18

No i co trzeba z tymi plikami zrobić???
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
LeIrA
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 31 sty 2009, 16:27

Post autor: LeIrA » 04 lut 2009, 21:55

Runtime Visual Basic 6 instalowałem :szczerzy: :szczerzy: i nic nie dało

Awatar użytkownika
LeIrA
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 31 sty 2009, 16:27

Post autor: LeIrA » 04 lut 2009, 22:03

Pisać jeszcze jakieś rady :szczerzy: może któraś za skutkuje :mrgreen:

ODPOWIEDZ