Misja 4 :-/

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
makomas
Użytkownik Forum
Posty: 31
Rejestracja: 31 lip 2009, 10:40
Lokalizacja: libusza\gorlice

Post autor: makomas » 30 sie 2009, 19:04

to jak sie nazywa ten koles z samym toporem
żelaza brak ,koników max

Awatar użytkownika
Toczek
Użytkownik Forum
Posty: 97
Rejestracja: 29 sie 2009, 21:34
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Toczek » 30 sie 2009, 19:41

Ż O Ł D A K
http://farmersi.pl - polecam wszystkim, którzy cenią sobie wymagającą myślenia rozgrywkę na poziomie.

Awatar użytkownika
makomas
Użytkownik Forum
Posty: 31
Rejestracja: 31 lip 2009, 10:40
Lokalizacja: libusza\gorlice

Post autor: makomas » 30 sie 2009, 19:57

dzienki :?
żelaza brak ,koników max

Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum
Posty: 138
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:34

Post autor: Narya » 16 lis 2009, 11:24

Wyjaśnijcie mi tę, dla mnie niepojętą, zagadkę: Po jakie licho mi 100 rudy żelaza, kiedy nie mogę zbudować dymarki? :coongada:: :lol:

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 16 lis 2009, 13:28

SR2, lub SR3. Lub zupełnie nowe misje. Tam takich dziwactw nie ma i misje są na poziomie
(no dobra, te z SR2 i SR3 są na poziomie, ale nowe misje to nie zawsze :maslaneoczy: ).
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum
Posty: 138
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:34

Post autor: Narya » 16 lis 2009, 18:11

@rTeq pisze:SR2, lub SR3. Lub zupełnie nowe misje. Tam takich dziwactw nie ma i misje są na poziomie
(no dobra, te z SR2 i SR3 są na poziomie, ale nowe misje to nie zawsze :maslaneoczy: ).
Mam upatchowaną wersję TPR.. a mimo to 100 rudy żelaza mam. :P

Awatar użytkownika
Adek011
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 16 lis 2009, 22:19
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: Adek011 » 16 lis 2009, 22:23

może jest sobie od tak poprostu, bez powodu :P
Elita żołnierska.

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 17 lis 2009, 08:23

Adek011 pisze:może jest sobie od tak poprostu, bez powodu :P
Naprawdę? :niedowiarek: To właśnie dlatego Narya się pyta.. Dla czego jest tak sobie bez powodu. :?:

Awatar użytkownika
Adek011
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 16 lis 2009, 22:19
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: Adek011 » 17 lis 2009, 13:37

Odpowiedzi na to może być kilka. Może poprostu dali, ale w tej misji się nie przyda.

Równie dobrze może to być jakiś błąd misji.

Jeżeli patche tego nie naprawiają, to znaczy, że jesteś pierwszą osobą, która zauważyła ten błąd :P
Elita żołnierska.

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 17 lis 2009, 15:30

Nieprawda... Już dawno go odkryłem.. Tylko po co miałem to pisać? :wink: Chyba każdy już to odkrył.. :coongada::

A o ile dobrze pamiętam..To w TSK jest zastąpiona misja 4 Z ,,BARONEM'' na tą.. i tam chyba można tą dymarkę.. :niedowiarek:

ODPOWIEDZ