Problemy z budowaniem

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Bialy1986
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 29 lip 2009, 14:08

Problemy z budowaniem

Post autor: Bialy1986 » 29 lip 2009, 14:20

Witam!Niedawno załatwiłem sobie TPR oczywiscie zainstalowalem tam jakies poprawki ale jedna mi sie nie chce zainstalowac SR2 pomimo ze mam ten Runtime Visual Basic 6. A z budowaniem mam taki problem ze buduja mi tylko budynki do młyna i dalej nie (drogi są, budynki buduje pojedynczo ), chodzi mi o to ze mam droge np.do mlyna a pomocnicy nie nosza mi materialu do budowy i nie potrafie nic wiecej budowac:( moze jest jakies lekarstwo na to??aha mam win XP! Za wszelka pomoc dziekuje !!

Awatar użytkownika
Tora1996
Użytkownik Forum
Posty: 182
Rejestracja: 10 lut 2009, 15:45
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Tora1996 » 29 lip 2009, 14:36

1.Masz surowce?
2.Sprawdź, czy wszystkie drogi są połączone
3.Sprawdź, czy nie wystawiłeś polecenia na 3 budynki do wybudowania na raz.

PS czemu nie chce ci sie zainstalować SR2? Przedstaw to jaśniej, SR2 to na pewno poprawi, jeżeli moje proste podpowiedzi nie skutkują ;).
Pozdrawiam, tora1996.

Bialy1986
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 29 lip 2009, 14:08

Post autor: Bialy1986 » 29 lip 2009, 14:44

Tak drogi sa surowce także i buduje po jednym budynku nie zadaje wiecej zlecen ! A sr2 sie nie instaluje bo pisze ze niby mam zle gre zainstalowana a czytalem ze trzeba miec ten basic visual i nic to nie daje ! takze nie wiem

Awatar użytkownika
Tora1996
Użytkownik Forum
Posty: 182
Rejestracja: 10 lut 2009, 15:45
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Tora1996 » 29 lip 2009, 14:46

To zrób reinstal :wink:.
Pozdrawiam, tora1996.

Bialy1986
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 29 lip 2009, 14:08

Post autor: Bialy1986 » 29 lip 2009, 14:50

Juz 5 razy robilem!! reinstall

Awatar użytkownika
kamtpr
Użytkownik Forum
Posty: 98
Rejestracja: 11 cze 2009, 13:43
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: kamtpr » 29 lip 2009, 15:20

Widzisz Tora1996 mialem ten sam problem z zainstalowaniem SR2 - dopiero za 100 razem sie udalo :smiesne: - i tak w ogole nie wiem w jaki sposob sie udalo.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 29 lip 2009, 18:55

Przeczytaj FAQ i poszukaj na forum alternatywnego patcha SR2 (w paczce ZIP).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ