Przeciwnicy...

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
mori10
Użytkownik Forum
Posty: 39
Rejestracja: 10 lut 2010, 11:35

Przeciwnicy...

Post autor: mori10 » 17 lut 2010, 16:30

Na jakiejś stronie ,kogoś z tego forum już nie pamiętam... było napisane , co zrobić gdy przeciwnicy po zapisaniu gry i ponownym wczytaniu się nie budują...

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć lub podać jakąś pomocną stronę? :zraniony:
Zagram chętnie przez internet [TPR]
GG-13088331
Internet 2mb/512

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 17 lut 2010, 20:00

Z tego co wiem, nie ma na to rady, SR2 wprowadził ten błąd.
Właśnie dlatego w mojej kampanii nie ma ani jednego gracza AI, który by się rozbudowywał.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 17 lut 2010, 21:15

Niekoniecznie SR2, prawdopodobnie był już wcześniej, od pierwszych wydań TPR.
Lucbach uwzględnił coś na ten temat w swoim FAQ dot. problemów technicznych (podpięte w dziale o tej samej tematyce), jednak w moim przypadku ten sposób nie działa.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 » 19 lut 2010, 20:39

Pamiętam, że w wersji 1.52REL, którą miałem to już był taki problem, w SR2 także. Pamiętam, że wystarczyło zapisać grę, jeśli wróg aktualnie budował budynek (budowniczowie już stawiali budynek, nie robili drogi i planu budowy). W SR3 to jest totalnie zablokowane, żaden sposób nie działa, w SR2 działał. :||:

mori10
Użytkownik Forum
Posty: 39
Rejestracja: 10 lut 2010, 11:35

Post autor: mori10 » 21 lut 2010, 01:04

Nie zaśmiecając... robiąc nowy temat...to napisze tutaj.

Usunąłem KaM bo coś się rozwaliło... no i zainstalowałem jeszcze raz
,ale gdy chce zainstalować SR3 "Instalator wykrył, że zainstalowana wersja gry jest aktualna"... nie wiem jak usunąć tego SR3.. jak go nie mam..
Zagram chętnie przez internet [TPR]
GG-13088331
Internet 2mb/512

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 21 lut 2010, 13:01

mori10 o to samo pytał się mnie na GG, kilka godzin później dodając, że problem rozwiązał sam.

Tak apropo, zakładanie nowego tematu w tym przypadku to nie śmiecenie, a wręcz odwrotnie.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

mori10
Użytkownik Forum
Posty: 39
Rejestracja: 10 lut 2010, 11:35

Post autor: mori10 » 21 lut 2010, 14:44

Problem , rozwiązałem sam na drugi dzień.
Zagram chętnie przez internet [TPR]
GG-13088331
Internet 2mb/512

ODPOWIEDZ