Spolszczenie do The Peasants Rebellion

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Dazzle
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 26 lip 2006, 11:06
Lokalizacja: Rymanów Zdrój

Post autor: Dazzle » 27 lip 2006, 12:12

Lesiu pisze:
tick pisze:no problemo gorby wejdz tu
>>>> www.kam.rar.pl <<<<<
jak nie widoczne zapukaj do mnie na gg damcilink i se sciagniesz i bendziesz prazył bez problemu zainstalujesz VB i patch to jak cos podbijaj to doradze

Pozdro
Wczoraj to zassałem i jest naprawde fajne 100% polska wersja, starą skasowałem. Co do patcha... tez mialem problemy po kilku instalacjach tego VB cos tam i wielu restartach kompa wczoraj wieczorem cos zaskoczylo i zainstalowalem. Nie wiem o co chodzi ale próbuj do skutku.
Obawiam się niestety że tego patcha nie zainstaluje. Też resetowałem komputer i nic to nie pomogło. Cały czas wyświetla mi się ten komunikat.

Chyba będę zmuszony to wgrania spolszczenia, które podał Tick. Mam pytanie. Czy z nim nie będzie problemów? Przypominam, że mam tą holenderską wersję....

Lesiu
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 26 lip 2006, 10:43
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: Lesiu » 27 lip 2006, 14:06

To jest pełna wersja KM TPR po polsku :) poza tym nie widze roznicy w grze z patchem albo bez :D

Dazzle
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 26 lip 2006, 11:06
Lokalizacja: Rymanów Zdrój

Post autor: Dazzle » 27 lip 2006, 14:54

Lesiu pisze:To jest pełna wersja KM TPR po polsku :) poza tym nie widze roznicy w grze z patchem albo bez :D
A znasz holenderski? :D

Lesiu
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 26 lip 2006, 10:43
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: Lesiu » 27 lip 2006, 15:03

Nie :D ale sciagnij sobie to co tick napisal i zainstaluj bo to jest po PL a stara skasuj. Teraz ci nie trzeba patcha.

Lesiu
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 26 lip 2006, 10:43
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: Lesiu » 27 lip 2006, 15:05

a poza tym to mysle ze patch ci sie nie instaluje bo masz ta holenderska wersje. Polski patch wgrasz tylko na poslka gre. Wiec sciagnij to od ticka i wtedy bez problemu zainstalujesz patch. Teraz sobie przypomnialem ze patch mi sie wgral wlasnie na ta wersje od ticka. Holenderska skasowalem :)

Dazzle
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 26 lip 2006, 11:06
Lokalizacja: Rymanów Zdrój

Post autor: Dazzle » 27 lip 2006, 15:06

Lesiu pisze:Nie :D ale sciagnij sobie to co tick napisal i zainstaluj bo to jest po PL a stara skasuj. Teraz ci nie trzeba patcha.
Właśnie ściągam :) Mam pytanie. W tej holenderskiej wersji były dwie kampanie: ta z TSK no i oczywiście TPR. Czy w tej też tak jest?

Lesiu
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 26 lip 2006, 10:43
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: Lesiu » 27 lip 2006, 16:01

Tak oczywiście :)

Dazzle
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 26 lip 2006, 11:06
Lokalizacja: Rymanów Zdrój

Post autor: Dazzle » 28 lip 2006, 12:50

To nie koniec problemów :(

Ściągnąłem K&M z linku od Ticka, wszystko się pięknie instaluje i odpala. W końcu zacząłem grać pierwszą misje z TSK i po minucie gry wychodzi mi do windowsa i wyświetla się komunikat: "Wystąpił problem z aplikacją k&m.exe i zostanie ona zamknięta...." itd.
Nie wiem co mam robić :( Help!

Dazzle
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 26 lip 2006, 11:06
Lokalizacja: Rymanów Zdrój

Post autor: Dazzle » 28 lip 2006, 13:43

Wygląda na to, że już wszystko jest OK, ściągnąlem patcha 1.58 :).

Lesiu
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 26 lip 2006, 10:43
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: Lesiu » 28 lip 2006, 18:46

Ja ten błąd miałem jak chciałem uruchomić save'y z holenderskiej wersji w polskiej. Musiale grac od nowa :(

ODPOWIEDZ