problem z sr2 i vbrun6

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
xswqaz
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 18 lip 2010, 14:09

problem z sr2 i vbrun6

Post autor: xswqaz » 13 sie 2010, 18:12

jak w temacie, sciagnalem patch, sciagnalem visual basic ze strony microsoftu, proboju to odpalic, pokazuje tak jakby cos kopiowalo, szybko znika, potem odpalam patch i pokazuje ze potrzeba zainstalowac visual basic run-time files. prosze o pomoc

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 13 sie 2010, 19:50

Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

xswqaz
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 18 lip 2010, 14:09

Post autor: xswqaz » 13 sie 2010, 19:59

główny problem to to, że nie moge wogole zainstalowac tego visual basica, jak wspominalem, odpalam plik, wyskakuje okienko kopiowania plikow i koniec. może to ma związek z tym, iz posiadam viste?

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 13 sie 2010, 20:13

To nie przez Vistę.
W drugim linku, w wyznaczonym punkcie jest napisane, co trzeba zrobić. Linki są na dole posta.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ