jak włączyc stworzoną plansze ??!!

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pkadi009
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 17 wrz 2010, 14:34
Lokalizacja: Łódź

jak włączyc stworzoną plansze ??!!

Post autor: Pkadi009 » 08 paź 2010, 23:46

jak sam tytuł mówi nie wiem jak włączyc stworzoną planszę :cry:

jak można to proszę o jakąś podpowiedź :wink:

pozdrawiam :cyklop:
***Zawsze pomagaj ludziom***

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 09 paź 2010, 09:49

Chyba już to gdzieś pisałem: http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2360
(pkt. 1)
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Kamster
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 04 paź 2010, 21:58

Post autor: Kamster » 09 paź 2010, 10:24

Eheh. jaki opis. Tylko po to aby ktoś CI pomógł?
No cóż... Mapę zapisujesz save01.map i dajesz np. do smpas.
A skrypt mission1 i dajesz do mission :D
ضرورة مكافحة النار بالنار

ODPOWIEDZ