Gdzie są pokłady kamienia w 114 misji??

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Zablokowany
Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Gdzie są pokłady kamienia w 114 misji??

Post autor: Fortunatv » 17 gru 2010, 15:56

j.w.?
:)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 17 gru 2010, 16:15

Nie ma.
Jeśli startujesz z ilością 60 radzę jak najszybciej spatchować do SR2 (lub nowszego).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 17 gru 2010, 16:20

A gdzie to pobrać?
:)

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 17 gru 2010, 17:00

Patch sr2_polish :D Nie ma za co... :wink:

//Poprawiłem byka | kuba11100

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 17 gru 2010, 18:45

Ale wyskakuje coś takiego: "Instalacja została anulowana, ponieważ "Knights and Merchansts:TPR" nie została poprawnie zainstalowana lub nie jest dostępny plik Runtime Visual Basic 6.
:)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 17 gru 2010, 19:04

No żesz... Dwa tematy przyklejone, w każdym coś na ten temat. Szukanie naprawdę nie jest takie trudne.

http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=47
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2220
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 17 gru 2010, 20:07

A czy to pobranie z microsofta jest legalne?
:)

Awatar użytkownika
Mixxer5
Użytkownik Forum
Posty: 401
Rejestracja: 19 gru 2009, 16:57

Post autor: Mixxer5 » 17 gru 2010, 20:15

To jest naprawdę genialne pytanie... Tak. Jest legalne. Chyba że włamiesz się na serwer microsoftu, żeby "ukraść" ogólnodostępny plik. Wtedy przeczytamy o Tobie jutro na onecie...

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 17 gru 2010, 23:17

Wszystko jasne, zamykamy.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Zablokowany