gra nie uruchamia się

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 10 lut 2011, 22:36

sproboj wgrac starsze stery do . graficznej jak masz ge force to 40.72 o ile pamietam

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 11 lut 2011, 17:19

40.72? :shock: Na to nawet 7-letnia karta będzie za nowa.

Nie lepiej sprawdzić kolejno, czy któryś ze sterowników da radę - dołączony do płyty ze sprzętu/preinstalowany, najnowszy, i najstarszy który działa?
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
zen
Użytkownik Forum
Posty: 75
Rejestracja: 12 wrz 2006, 00:12
Lokalizacja: Płock

Post autor: zen » 12 lut 2011, 01:43

Nie dobrze napisałem :lol:
zarówno pod wind.98 jak i wind. XP

obecnie gram na laptopku z zainstalowanym XP home, ale wiadomo niektórych błędów się nie da w tej grze ominąć.
No cóż jak się lubi tą grę to trzeba iść na pewien kompromis .
zen

marcin241294
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 06 mar 2011, 17:30

Post autor: marcin241294 » 07 mar 2011, 17:24

Zainstalowałem grę i po włączeniu jej robi się ciemny ekran i po chwili znów się pojawia ekran startowy komputera (pulpit). Nie wiem co zrobić... Proszę o pomoc

Awatar użytkownika
Phoenix_PL
Użytkownik Forum
Posty: 68
Rejestracja: 08 sty 2011, 18:00

Post autor: Phoenix_PL » 12 mar 2011, 20:44

Pijawił się dodatek. sciągnij (jeśli jeszcze nie ściągnąeś, i gotowe - ja mam Win 7, i GT 8800 i dodatek pomógł! <Wielkie Dzięki!!!>
Woot...
Powracam ^^

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 16 mar 2011, 15:23

Natknąłem się na coś takiego na angielskim forum:
http://www.atfreeforum.com/knights/view ... ights#8315
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Mixons
II Miejsce KaM Ligi Polskiej
II Miejsce KaM Ligi Polskiej
Posty: 216
Rejestracja: 27 kwie 2011, 17:56

Post autor: Mixons » 27 kwie 2011, 18:01

Mam dokładnie ten sam problem: klikam 2 razy na ikonkę gry, po czym pojawia się na kilka sekund czarny ekran i ekran wraca do pulpitu, niestety nic nie dało zainstalowanie http://www.knights.sztab.com/download.html - Windows Vista / Windows 7 fix.
Dodam, że mam tą grę na 2 innych komputerach i gra na nich bardzo dobrze chodzi.
Proszę o pomoc !

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 27 kwie 2011, 18:20

W poście wyżej dałem link - spróbuj ściągnąć i dodać tamten wpis do rejestru lub w \data\gfx\ zmienić nazwę katalogu video na cokolwiek innego.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Mixons
II Miejsce KaM Ligi Polskiej
II Miejsce KaM Ligi Polskiej
Posty: 216
Rejestracja: 27 kwie 2011, 17:56

Post autor: Mixons » 27 kwie 2011, 22:17

Próbowałem, ale nic to nie dało :/

Awatar użytkownika
Phoenix_PL
Użytkownik Forum
Posty: 68
Rejestracja: 08 sty 2011, 18:00

Post autor: Phoenix_PL » 21 maja 2011, 13:08

Hmm... jest pewien bug w grze Kozacy... gra się wywala przy ładowaniu filmików na większe rozdzielczości... zmień nazwę folderu z filmikami z gry - może zadziała (zaręczam, że filmiki nie będą się pojawiać, próbowałem!)

//Dwa posty wyżej napisałem dokładnie to samo... Czytaj dokładniej.
//kuba11100
Woot...
Powracam ^^

ODPOWIEDZ