Problem z grą (błąd!)

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
askod
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 02 cze 2011, 12:44

Problem z grą (błąd!)

Post autor: askod » 10 cze 2011, 18:13

Podczas grania wyskakuje mi coś takiego:
Wie może ktoś co z tym zrobić?

http://imageshack.us/photo/my-images/193/39785337.png/

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 10 cze 2011, 20:36

Od razu widzę, że patcha nie masz - wgraj go natychmiast. (nie pytaj o link, jest w wielu miejscach - dział download (SR2) i dwa tematy przyklejone w "Problemach technicznych" (SR2 i SR3)
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Karol
Użytkownik Forum
Posty: 58
Rejestracja: 14 lis 2009, 19:20
Lokalizacja: Kosierz

Post autor: Karol » 15 cze 2011, 22:47

Kuba ale dało radę grać bez SR 2 wiem bo na Xp przeszedłem tylko do prostych zasad musiałem się przystosować i dało radę :)
ale do nich już nie wrócę :(

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 16 cze 2011, 14:56

Wiem, że się da, tylko nie widzę sensu grania w niespatchowaną grę.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 16 cze 2011, 20:18

Ja bez SR2 doszedłem do 6 :?: :usmiech: misji. :)

Awatar użytkownika
Mati
Użytkownik Forum
Posty: 58
Rejestracja: 17 sie 2010, 16:39
Lokalizacja: Czerwone Królestwo

Post autor: Mati » 17 cze 2011, 14:57

Ja bez patchow itp przeszedłem całą grę :mrgreen:

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 17 cze 2011, 17:51

Żaden wyczyn. Bez patchów gra jest znacznie łatwiejsza i sprawia znacznie mniej frajdy.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 17 cze 2011, 18:05

Łatwiejsza? :)
Co 5 minut wywalało mnie do windowsa.
Misje 2 przechodziłem 2 dni!!! :usmiech: :usmiech:

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 17 cze 2011, 21:06

Była bardziej niestabilna, to fakt, ale i wróg był znacznie głupszy.

Choć ostatnio grywam w niektóre misje z SR3 i widzę, że ataki dodane w kampanii TPR przez ekipę przygotowującą patch są niezbyt dobrze zrobione, bo wróg ma zbyt mało "tylnych linii", co powoduje, że ataki mu nie zawsze wychodzą.
Ale co mi tam, na szczęście sam umiem sobie to poprawić.
Zresztą:
lepszy rydz, niż nic.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv » 23 lip 2011, 22:53

I jak już wgra się tego patcha to już jest wszystko ok? Nie trzeba nic ustawiac?
Bo ja już pobrałem, włączem grę i nadal mnie "wywala"?
:)

ODPOWIEDZ