problem z budykami

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kamil_gs
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 19 cze 2011, 09:50

problem z budykami

Post autor: kamil_gs » 19 cze 2011, 11:22

Nie moge stawiać nowych budynków :smutny: doszedłem do tego momentu i nie moge więcej nowych budynków stawiać :zamurowany: pomocy

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 19 cze 2011, 14:00

Która to misja? Niektóre budynki odblokowują się w późniejszych misjach kolego, wieża, warsztat pancerzy itp.
Od razu Rzym nie zbudowano. :) Przechodź kolejne misje aż dojdziesz do wszystkich budynków :)) :lol:

kamil_gs
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 19 cze 2011, 09:50

Post autor: kamil_gs » 19 cze 2011, 17:00

a i jeszcze mam pytanie: czemu gra mi sie wyłącza i wyskakuje mi okienko że gra przestała działać ?? http://img810.imageshack.us/img810/6393 ... anievv.png i ogólnie coś mam zj****e z gierką bo nie moge robić misji, a grać moge tylko po wejściu we wprowadzenie i po wybraniu załaduj gre moge sie cieszyć gierką. inaczej nie da rady, po wciśnięciu tych pustych miejsc gra sie wyłącza. misji nie moge rozpocząć bo nigdzie nie moge jej znaleźć . pomocy

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 19 cze 2011, 18:30

Co do pierwszego to pewnie przez brak patcha (poszukaj pod hasłami SR2 lub SR3 i poczytaj o różnicach).
A to drugie... zobacz, czy wszystko się dobrze zainstalowało, czy w Km TPR\data\mission\ masz wszystkie pliki (dmission od 0 do 14, mission od 0 do 20, mmission od 0 do 8 i smission od 1 do 7).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

kamil_gs
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 19 cze 2011, 09:50

Post autor: kamil_gs » 19 cze 2011, 20:38

wszystkie pliki są.

z patchem tez jest problem bo wyświetla sie to http://img18.imageshack.us/img18/8498/p ... anienr.png. a ten RVB 6 też nie chce sie zainstalować, znaczy zaczyna ale samoczynnie przestaje po chwili, help
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 20:48 przez kamil_gs, łącznie zmieniany 1 raz.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 19 cze 2011, 20:44

To użyj alternatywnej wersji w paczce .zip lub po prostu wgraj SR3 - obydwa tego nie wymagają.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

kamil_gs
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 19 cze 2011, 09:50

Post autor: kamil_gs » 19 cze 2011, 20:55

pobieram od nowa gre, zobaczę co z tego wyjdzie, być może ta co teraz mam jest jakoś uszkodzona. odezwę sie jeszcze dzisiaj.

ODPOWIEDZ