Agresywny AI

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kuba0811
Użytkownik Forum
Posty: 21
Rejestracja: 12 sie 2011, 13:34
Lokalizacja: Gdańsk

Agresywny AI

Post autor: kuba0811 » 13 sie 2011, 13:12

Witam
Mam pytanie:czy zdarzyło się wam kiedyś aby w misji pojedynczej zaatakował was bot??
Mi nigdy się to nie zdarza(wyjątek misia czarne złoto wtedy poprostu rozbudował swoją wieś aż pod moje wieże i.....:( szkoda gadać).
I czy można to jakoś ustawić??
"Armia baranów prowadzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów prowadzona przez barana.,,-Napoleon

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 13 sie 2011, 13:39

Z tego co mi wiadomo, to jeden z najpoważniejszych błędów TPR. Komputer nie atakuje w misjach pojedynczych. Poza tym raczej wątpię, aby ktoś naprawił ten błąd.

Awatar użytkownika
Tomix
Użytkownik Forum
Posty: 35
Rejestracja: 20 sty 2009, 18:38
Lokalizacja: Białystok

Re: Agresywny AI

Post autor: Tomix » 13 sie 2011, 15:36

kuba0811 pisze:Witam
Mam pytanie:czy zdarzyło się wam kiedyś aby w misji pojedynczej zaatakował was bot??
Mi nigdy się to nie zdarza(wyjątek misia czarne złoto wtedy poprostu rozbudował swoją wieś aż pod moje wieże i.....:( szkoda gadać).
I czy można to jakoś ustawić??
Też miałem ten problem w czarnym złocie :D Zdarzyłem tylko kopalnie złota, węgla i mennice postawić oraz 2 wieże i zaczęło się, czarny gracz zaczął ustawiać swoją armię pod moimi wieżami, a że jeszcze nie miałem wojska (stawiłem na gospodarkę) to wiadomo co było dalej... Nawet nie było co ratować tej misji ;d

ODPOWIEDZ