Bład podczas gry

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
matmat12345
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 22 sie 2012, 14:44

Bład podczas gry

Post autor: matmat12345 » 22 sie 2012, 15:18

Mam problem w grze Knights and Marchants TPR podczas grania w nią gdy mam dóżo wojska jak ja atakuje lub przeciwnik gra mi się zawiesza i pokazuje mi się błąd wiecie z tym ,że dane zostaną utracone czy coś w ten teges klikam niewysyłaj gra się wyłącza. Podczas misi początkowych wyłącza mi się gra w 1,8i chyba 6 albo gdy walcze za dóżą ilością wojska, niewiem czemu. Ja ją kiedyś też intalowałem i tak samo wyłącza mi się. Dlaczego tak się dzieje???

NaruT4o
Użytkownik Forum
Posty: 85
Rejestracja: 09 lut 2012, 09:27

Post autor: NaruT4o » 22 sie 2012, 17:03

Ehh sćiagnij patch sr2 ściągniesz go tu:http://knights.sztab.com/download.html
Albo patch sr3 beta 7 najnowszy ściągniesz go tu:[/url]http://www.knights.sztab.com/forum/view ... t=1676[url]
Osobiście polecam sr3 :wink:
Pozdrawiam![/url]

Awatar użytkownika
matmat12345
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 22 sie 2012, 14:44

Post autor: matmat12345 » 22 sie 2012, 20:09

dzięki pomogło :)

NaruT4o
Użytkownik Forum
Posty: 85
Rejestracja: 09 lut 2012, 09:27

Post autor: NaruT4o » 22 sie 2012, 21:16

Nie ma za co:)

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Bład podczas gry

Post autor: kaszub » 22 sie 2012, 21:44

matmat12345 pisze:Mam problem w grze Knights and Marchants TPR podczas grania w nią gdy mam dóżo wojska jak ja atakuje lub przeciwnik gra mi się zawiesza i pokazuje mi się błąd wiecie z tym ,że dane zostaną utracone czy coś w ten teges klikam niewysyłaj gra się wyłącza. Podczas misi początkowych wyłącza mi się gra w 1,8i chyba 6 albo gdy walcze za dóżą ilością wojska, niewiem czemu. Ja ją kiedyś też intalowałem i tak samo wyłącza mi się. Dlaczego tak się dzieje???
Czytałem to 3 razy i nie pojąłem.
Dobrze, że kolega NaruT4o sobie poradził.
Chyba nie jestem dziś w formie.

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 22 sie 2012, 21:56

Faktycznie, nastręcza nieco kłopotów.
Reszta to już tylko formalność.

Zablokowany