Przeszukałem temat TPS w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie, a także starałem zaczerpnąć wiedzy w pozostałych źródłach internetu na temat tego, jakie K&M:TPS naprawdę jest.
Pamiętam, jak dawno temu zagrywałem się w K&M:TSK i pewne misje udało mi się bardzo dobrze zapamiętać. Parę lat temu, kiedy wyszło TPS miałem okazję grę pożyczyć od znajomego i co bardzo mnie zaskoczyło (na +) to było połączenie kampanii TSK i TPS w jednej grze. Jako, że całej kampanii oryginalnego TSK nigdy nie udało mi się zakończyć (stanąłem gdzieś w okolicach 10 misji) postanowiłem, że zagram w nią jeszcze raz. Co mnie jednak zdziwiło, misje, ich kolejność, rodzaje jednostek w misjach (bodajże misja 3 TSK gdzie szło się wzdłuż drogi i po bokach wychodził żółty (?) przeciwnik) baaardzo różniły się od tej, która były w oryginalnym TSK). Zniechęciło mnie to szybko bo ewidentnie TSK w TPS jest był zupełnie inny niż ten, który pamiętałem.
I teraz pytanie: Czy ten patch, który został wydany do TPS czyli SR2/SR3 przywraca misje z TSK do takiego stanu, jakie one faktycznie były i poprawia także inne mniejsze/większe bugi czy ten mankament nie został nigdy naprawiony?
Pytam, gdyż aktualnie poszukuję do zakupienia oryginalnego pudełka do K&M: TSK (niestety moje uległo zniszczeniu

Będę wdzięczny za rozwianie moich wątpliwości.