Łucznicy Forever <3 z piechotą na przodzie robią nie złą miazgę i moim zdaniem są lepsi od kuszników, bo są bardziej szybkostrzelni i łatwiejsi do "wyprodukowania"
//Użyj opcji edycji postu, proszę, aby poprawić błąd. Wystrzegaj się kolejnych.
//Khel
"Jeżeli umiesz liczyć, to licz tylko na siebie"
Właśnie wg. Wikipedii statystyki są różne. Barbarzyńca ma stosunek ataku do obrony 100/25. A Wojownik ma 75/50.
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
Według polskiej obydwoje mają taki sam.
Tak w ogóle to obie wersje są niedokładne, nie uwzględniają chociażby ilości "żyć", a właśnie przez to konni są minimalnie silniejsi od pieszych odpowiedników (z oczywistym wyjątkiem).
Czekaj no... jak ja czytałem, to było 100/25 do 75/50. Ale możliwe, że czytałem to na angielskiej. Tak czy tak, Wojownik ma więcej obrony i mniej ataku. Sprawdzałem w edytorze heksagonalnym.
Heksadecymalnym :-)
>kuba11100
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
Chyba mam już kolejną rzecz do dokładniejszego sprawdzenia. Na SR2 Unit Editor wskazywał takie same wartości dla obydwu (może sprawdzał ten sam offset?).