Gra się przecina..

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
DARAS1
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 02 cze 2007, 07:13

Gra się przecina..

Post autor: DARAS1 » 10 cze 2007, 13:44

Czesc wszystkim , zalozylem tego posta bo mam problem z gra K&M TPR , chciałem pograc z bratem po sieci , ale gra sie przecina i mu i mi , probowalismy przez IPX , TCP/IP , ale to samo , gra sie przecina , komputer na ktorym ja gram ma 256 ram , atlon 2400+ , geforce 4 - 64 bit , komputer na ktorym gra mój brat jest max gorszy ale TPR powinno dzialac dobrze tam jst 64 ram , pentium 1 300 MHz , riwa tnt 2 - 16 mg , starcraft np sie nie przecina no moze jak gramy na 6 kompow i my we dwoch i jak jest max woja to sie przecina ale i tak da sie grac a w TPR jak juz sie wojo zbierze to przecinka max , wogole od poczatku gdy zaczynamy juz sie przecina i to tez denerwuje ;p na moim kompie jest XP a na brata ME mamy tą samą wersje gry , patche tez mamy z tej stronki na TSK tez sie przecina co moze być grane ? proszę o POMOC , z góry dziękuję :)

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 10 cze 2007, 15:23

Witaj.

Musisz wiedzieć, że z grą przez sieć zawsze są jakieś problemy. Jeśli nawet pokonasz ten z zacinaniem się gry (bardzo chciałbym Ci pomóc, ale trudno mi to zdiagnozować i podać jakieś dobre rozwiązanie, poczytaj może w dziale "Problemy techniczne z grą"), to natrafisz na kolejne - a to z wyłączaniem się i schodzeniem do Windowsa, a to z różnicą tego, co widzisz Ty i drugi gracz itd. Nie mówię, że nie warto próbować, ale chcę zwrócić uwagę, że gra - a zwłaszcza rozgrywka sieciowa - ma dużo poważnych bugów.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

DARAS1
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 02 cze 2007, 07:13

Post autor: DARAS1 » 10 cze 2007, 16:10

Spoko i dzieki za podpowiedz , ale jak narazie mam tylko z tym problem innego sie nie dopatrzylem , byc moze tylko to jest przeszkodą i powiem ze dlugo sie mecze z tym , niedlugo prawodpodobnie niedlugo ;p zmienie tego strarego kompa moze wtedy pomoze bo tam bedzie juz xp bo na tym starym xp nie pociagnie , pozdrawiam :D

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 12 cze 2007, 00:08

Życzę powodzenia, bo rozgrywka przez sieć to naprawdę fajna sprawa. Daj znać o ewentualnych rezultatach.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

ODPOWIEDZ