Ostatnia misja

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

oskar
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 20 paź 2005, 18:06

Ostatnia misja

Post autor: oskar » 20 paź 2005, 23:12

Witam wszystkich

Jak przejść ostatnią misje?(14). Mam 60 kamieni w spichlerzu a nigdzie na mapie nie mam góry kamienia gdzie kamieniarz mógłby sobie brać i wykuwać.

Proszę pomóżcie czy to błąd gry?
Przecież nie da się dojść nawet do warowni, bo brakuje kamienia

Pozdrawiam wszystkich

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 21 paź 2005, 17:26

Oskarze!
Pierwotnie było tak, że ostatnią misję kampanii TPR twórcy gry całkowicie - mówiąc brzydko - spartolili. Rezultat był ten, że masz - jak teraz - 60 kamieni, ale możesz iść w kierunku wroga i wybić go swoją garstką żołdaków, którą dostajesz na początku. Sam spróbuj :wink: . Błąd ten naprawia patch, który możesz ściągnąć z naszej strony, z działu download (Service Release 2). Zainstaluj go i zobacz, jakie są rezultaty.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

oskar
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 20 paź 2005, 18:06

Post autor: oskar » 21 paź 2005, 19:15

Dziękuję za odpowiedz. Mam teraz 3999 kamieni;) ale trzeba było restartować misje

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 21 paź 2005, 19:19

Tak, tak, po instalacji restart jest potrzebny. Niektóre zapisane wcześniej misje (save) trzeba będzie zacząć od początku (o nich info znajdziesz w pliku readme). Powodzenia w misji 14. :) !
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Service Release 2

Post autor: Kheli » 27 lis 2005, 00:03

eee... dzięki Service Release 2 misje taktyczne w tsk się same nie wyłańczają przed przejściem misji... prawda?

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

error

Post autor: Kheli » 27 lis 2005, 00:04

ups... sorka za błądzik:

eee... dzięki Service Release 2 misje taktyczne w TPR się same nie wyłańczają przed przejściem misji... prawda?

------
powinno być TPR zamiast TSK :cyklop:

Konny rycerz
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 27 sty 2006, 09:39
Lokalizacja: Kazimierza Wielka
Kontakt:

Post autor: Konny rycerz » 27 sty 2006, 12:29

No po zainstalowaniu Patcha widać różnicę...super teraz można pograć:)

born2july
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 13 lut 2006, 15:40
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój

Post autor: born2july » 17 lut 2006, 13:59

Pamietam jak pare lat temu grałem w ostatnią misje za huja nie potrafiłem jej przejść, aż ją zniszczyłem :P no a teraz kiedy przyszedł patch moge pociupać na new :]
pozdro 8)

Awatar użytkownika
mar244
Użytkownik Forum
Posty: 360
Rejestracja: 01 paź 2005, 08:56
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: mar244 » 19 lut 2006, 00:39

ale ja wgrywam patha i co REDME NIEDZIALA !!
Obrazek

Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 13 maja 2006, 12:00
Kontakt:

Post autor: Wubek » 01 cze 2006, 16:00

Pierwszy raz słyszę o tym patchu.



Uważałem tą misję zabadziew jakich mało.
Może terazbędzie lepiej.

ODPOWIEDZ