Dziwny problem: wróg nie robi pancerzy

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Wormek
Użytkownik Forum
Posty: 28
Rejestracja: 16 mar 2006, 11:31

Dziwny problem: wróg nie robi pancerzy

Post autor: Wormek » 23 sie 2007, 11:27

Zainstalowałem sobie znowu TPR, by zobaczyć jak sie miewa problem z ratuszem. Dalej :P I oto ukazał się mi drugi zapomniany błąd - We wszystkich misjach, w których występują u wroga warsztaty pancerzy - wróg nie robi pancerzy... bo z chlewa nikt nie wynosi skór i pysznych świń. To naprawdę potrafi wkurzyć - grałem sobie 4 TSK na TPR i ? Czekam na mega atak bo długo komp się nie pokazuje, aż tu nagle wychodzi 50 żołdaków, bo innych nie mogą robić... Macie coś na to ? Tak mam SR2 :P

EDIT: Moja wina Moja Wina moja bardzo wielka wina, dalej nie pamiętam! Więc ktoś coś wie?


// Czy uważasz, że "Dziwny problem" to temat, który wyróżnia się spośród innych i lapidarnie oddaje myśl zawartą w poście?
// Już poprawiłem :]
// Rafael_5000

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 » 23 sie 2007, 17:35

U mnie jest to samo, ale nie umiem na to poradzić :(

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 13 kwie 2009, 11:17

Wrócę do starego tematu, bo wiem coś niecoś.
Piszę teraz o sequelu, bo nie wiem jak to wygląda w samym TSK.

Otóż w kampanii TSK wróg nie ma rzeźni (chyba we wszystkich misjach), ma natomiast garbarnie. Ale co z tego, gdy ma zablokowane znoszenie świń do spichrza? Wszystkie chlewy zostają zablokowane, a wróg nie produkuje pancerzy. Dlatego szkoli samych żołdaków. Podobnie jest w TPR (tu w niektórych misjach są rzeźnie).
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 13 kwie 2009, 14:30

W samym TSK nie ma tego problemu.
W TPR SR3 naprawia błąd.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Tora1996
Użytkownik Forum
Posty: 182
Rejestracja: 10 lut 2009, 15:45
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Tora1996 » 13 kwie 2009, 16:25

A skąd moge pobrać SR3?
Bo w download tam nie ma :)

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 13 kwie 2009, 16:58

http://www.atfreeforum.com/knights/view ... um=knights
Tam wybierasz rzecz jasna polską wersję. Gdyby był problem z zapisaniem (różna znaczki), kliknij na linku i użyj opcji "Zapisz element docelowy jako".

Download na tej stronie jest dość nieaktualny.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum
Posty: 470
Rejestracja: 23 lut 2006, 22:35
Lokalizacja: Wawa

Post autor: Luki » 14 kwie 2009, 23:05

Parę tygodni temu, doszedłem do tego samego wniosku, co @rTeq. Miałem o tym napisac, ale mnie uprzedził :D

I mały OT: czy SR3 nie sklopi mi misji robionych w edytorze, i czy naprawi bug z gospodarzami? Tzn. pisze, że jest, ale stoi sobie np. pod gospodą, co zmusza do zburzenia, i ponownego zbudowania. W przypadku wroga, często wyklucza go z robienia np. broni i rekrutów, co w konsekwencji stopuje tworzenie armii.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 15 kwie 2009, 09:26

KnajkoFan pisze:czy SR3 nie sklopi mi misji robionych w edytorze
Nie.
KnajkoFan pisze:i czy naprawi bug z gospodarzami?
Nie.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ