Prędkość tworzenia żołnierzy AI

Szukasz kodu? Znasz praktyczne, przydatne sztuczki lub ich szukasz? A może opracowałeś interesującą taktykę? Zajrzyj tu!

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Mirek_KSW
Użytkownik Forum
Posty: 12
Rejestracja: 23 wrz 2007, 14:16

Prędkość tworzenia żołnierzy AI

Post autor: Mirek_KSW » 30 sty 2011, 14:00

Witam wie ktoś może w jaki sposób zmienić by przeciwnik szybciej produkował żołnierzy ? Jest może taka możliwość w edytorze lewina ?
Stop Islamizacji Europy!

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 30 sty 2011, 15:39

Możesz przyśpieszyć ten proces zmniejszając opóźnienie szkolenia rekrutów oraz dodając wrogowi na start odpowiednią ilość budynków i materiałów (lub broni od razu).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud » 30 sty 2011, 18:30

Im bliżej szkoły warownia, tym szybciej przybywa rekrutów, a tym samym żołnierzy.
Dopiero gdy rekrut dojdzie ze szkoły do warowni, zaczyna być produkowany kolejny.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

Mirek_KSW
Użytkownik Forum
Posty: 12
Rejestracja: 23 wrz 2007, 14:16

Post autor: Mirek_KSW » 16 gru 2017, 17:47

Czy w remake w opcji F11 mozna jakos zmienic ustawic aby kmputer tworzyl wiecej szybciej wojska? probowalem mu pudowac wiecej szkol ale i tak puszcza rekrutow tylko w jednej, chodzi mi glownie o kampanie,
Stop Islamizacji Europy!

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 17 sty 2018, 03:15

Generalnie Remake nie jest do singla, fakt że AI jakoś tam działa, ale technologii na poziomie wielkich koncernów w które idą grube miliony nie oczekuj ;)
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com

Awatar użytkownika
SzachyPL
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 12 gru 2017, 21:13

Post autor: SzachyPL » 05 lut 2018, 22:57

Fakt, remake jest i był stworzony z myślą o online, ale poziom trudności na singlu moim zdaniem znacząco podskoczył, chodźby w misjach pojedyńczych. :)

ODPOWIEDZ