Kody nie działają
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Deimos_tkm
- Użytkownik Forum
Adm pisze:Wtedy, jak bym chciał grać z kodami, to narobiłbym tylko żarcia, żelaza i węgla, a broń robił sam.
Jak wpisujesz kod, to wszyskiego ci przybywa. Gdy ustawisz sobie + 100 chlebów na przykład, to równierz tyle ci broni przyjdzie, jeśli masz warownię pomocnicy CIĄGLE będą transportować broń. Z żarcia ci dużo nie przyjdzie bo w spichrzu będzie ciągle. Pomocnicy będą tylko transportować broń, torując innym drogę. Przerwą jak skończą. Ale wtedy to może być za późno...
Ostatnio zmieniony 07 sty 2007, 17:09 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj tak jak się za dużo kodów naklika na raz to jest problem,
Pamiętam, jak pierwszym razem grałem i kody dostałem to wyklikałem po 260 sztuk wszystkiego i musiałem zacząć jeszcze raz bo niestety ale..., nie da się normalnie grać najlepiej jest po 1 wpisywać kody a jak zniosą to od nowa jeżeli wciąż brakuje nam jakiegoś towaru.
Pamiętam, jak pierwszym razem grałem i kody dostałem to wyklikałem po 260 sztuk wszystkiego i musiałem zacząć jeszcze raz bo niestety ale..., nie da się normalnie grać najlepiej jest po 1 wpisywać kody a jak zniosą to od nowa jeżeli wciąż brakuje nam jakiegoś towaru.