[Poradnik]Jak zrobić 9999 kamienia lub innego surowca?

Szukasz kodu? Znasz praktyczne, przydatne sztuczki lub ich szukasz? A może opracowałeś interesującą taktykę? Zajrzyj tu!

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Renixon
Użytkownik Forum

[Poradnik]Jak zrobić 9999 kamienia lub innego surowca?

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Renixon »

Treść postu usunięta. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem w tym temacie.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2009, 20:45 przez Renixon, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

To już łatwiej sobie zmienić odpowiedniego skrypta w odpowiednim edytorze...
"ja chcem"-Ludu! Nie zdzierżę... jeden z najpaskudniejszych możliwych byków do zrobienia. Aż kłuje w oczy.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, 23:18 przez DeBe, łącznie zmieniany 2 razy.
Renixon
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Treść postu usunięta.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2009, 20:44 przez Renixon, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Taak, podniecająca perspektywa...
Chyba jednak wolę pozostać przy tradycyjnych metodach rozgrywki - "ja niechcem" kodów.
Renixon
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Treść postu usunięta.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2009, 20:44 przez Renixon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Wydawało mi się, że jesteśmy na forum dyskusyjnym, kolego... a więc miałem prawo skomentować Twój poradnik, przecież po to między innymi go zamieściłeś. Jeśli jednak poczułeś się urażony (zapewne, szczególnie ze względu na pierwszą część posta, od której napisania nie mogłem się powstrzymać, gdy ujrzałem Twoją podnietę w zedytowanym już poście), zrekompensuję Ci to bardziej obiektywną opinią.
Dla kogoś kto na prawdę sobie nie radzi, rzeczywiście ten sposób może być jakimś ratunkiem, jednak taka osoba zapewne pogubi się też w Twoich wyjaśnieniach. W dodatku słyszałem, że działanie w ten sposób na program jest dla niego szkodliwe. Chyba prościej jest już wpisać domek, albo zmienić jedną liczbę w skrypcie.
Renixon
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Treść postu usunięta.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2009, 20:44 przez Renixon, łącznie zmieniany 1 raz.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Chyba już ktoś niegdyś o tym programie zagadywał na forum. W efekcie ustalono, że najlepiej posługiwać się edytowaniem misji, ponieważ jest znacznie praktyczniejszy i można się spodziewać dokładnie takiego efektu, jaki się chce uzyskać. Sam Administrator wziął udział w tej niedługiej pogaduszce na forum...
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Renixon pisze:zamiescilem go po to zeby ktos potrafil se przyczitowac a nie do komentow -.- nie prosilem o komenty
Ale pisząc/zamieszczając coś na forum, musisz się liczyć z tym, że najprawdopodobniej zostanie to skomentowane - nikomu tego nie zabronisz. Jeśli tego tak bardzo nie chcesz (w sumie, to ciekawe czemu), apeluj do admina by zamieścił tę poradę na stronce i bez gadania.

Khelben pisze:W efekcie ustalono, że najlepiej posługiwać się edytowaniem misji, ponieważ jest znacznie praktyczniejszy i można się spodziewać dokładnie takiego efektu, jaki się chce uzyskać.
Nie byłem obecny przy tej pogaduszce, ale zgadzam się z tym - korzystanie z owego "cheat engina" to utrudnianie sobie sprawy, ot co.
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Już wolę sobie włączyć edytorek i zmienić jedną liczbę, będzie znacznie prościej i szybciej, ale ok, chciałeś pokazać co umiesz. Gratuluję odkrycia! ;)
Odpowiedz