DO CZITERÓW

Szukasz kodu? Znasz praktyczne, przydatne sztuczki lub ich szukasz? A może opracowałeś interesującą taktykę? Zajrzyj tu!

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Czy chcesz, aby cziterzy byli paleni na stosie?

Oczywiście.
34
65%
Jaknajbardziej.
18
35%
 
Liczba głosów: 52

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

grałem se dziś

Post autor: Kheli »

Dzisiaj se grałem i wybudowałen z 10 piekarni i młynów - gdy miałem tylko po jednym - miałem praktycznie prawie 0 chlebów (o reszcie już nawet nie wspomnę :) ); a gdy zbudowałem całą gromadę + 12 gospodarstw, to chleby poleciały liczbą aż do 480... :P
---
A jak by ktoś był ciekawy, w 3 misji TPR normalnie miałem dwa spichrze, a w każdym z nich około 2 tysięcy chlebów - i bez kodów, za to po 11 godzinach gry :mrgreen:
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 »

Wpisywanie kodów moim zdaniem jest bezsensowne. Po co to robić ?? Najlepiej przejść wszystkie misje uczciwie - wtedy gra się podoba. A swoją drogą im misja trudniejsza tym fajniejsza, i ktoś kto wpisuje kod bo nie może jej przejść to poprostu załamujący się cienias.
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator
Posty: 933
Rejestracja: 15 paź 2005, 11:05
Lokalizacja: Kraków

Kody

Post autor: Michailoff »

Kiedyś to się kodów używało... Ale od tygodnia gram uczciwie i doszedłem do 20 misji...
A radość jest duża...
miecznik12
Użytkownik Forum
Posty: 63
Rejestracja: 13 kwie 2006, 19:14

Post autor: miecznik12 »

mati_91 najpierw buduj 3 chlewy i 1 rzeżnię a potem wraz z rozwojem miasta powtarzaj to.
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum
Posty: 470
Rejestracja: 23 lut 2006, 22:35
Lokalizacja: Wawa

Post autor: Luki »

a ja kodów używam czasem jak chce sobie urozmaicic gre :wink:
Wszystkie misje po parenascie grałem i tera na różne sposoby pykam.

a z innej beczki:
Wczoraj meczyłem sie w misji 15 na gre bez luczników i wygrałem straty 1234 :oops:
Pokonalem 367 :||: :||:
Ale walka była hardkorowa
Tera pobuje misje 20 bez łuczników ,ale to jest raczej awykionalne :twisted:
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

ja lubię bardzo budować. Lubię gdy me miasta zajmują kobylaste tereny. Drewno nigdy się nie kończy, ale kamienie tak. Z pewnością bym wpisywał kody, by rozbudowywać swe miasto do olbrzymich wielkości, ale przy jednym wpisaniu kodu tylko 10 kamieni przychodzi... w tym też momencie dochodzi mi po 10 z każdego (niepotrzebnego) surowca... eh. Gdyby był kod TYLKO na kamienie :) Tak fajowo się buduje xD
viSou
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 03 lip 2006, 02:57
Lokalizacja: Ozorków

Post autor: viSou »

ja cos dodam od siebie ... kiedy sobie lukalem w jaki sposob dzialaja te kody i jakie sa do tej gry srogo sie zawiodlem a moze ucieszylem ... :smiesne: w sumie te kody ktore sa dostepne dla tej gry sa to kody bezurzyteczne wedlog mnie ... kiedys chcialem zobaczyc jak bedzie sie gralo kiedy to bede mial po 10 wszystkiego ale gdy zaczolem wklikiwac kod okazalo sie ze przy pelnym rozbudowaniu + warownia moi pomocnicy zaczeli szalec i nosic to co najwazniejsze czyli materialy militarne a wszystko inne mi stanelo w miejscu chleb ziarno swinie itp. jedyne co mieli pod pacha to uzbrojenie dla zolnierzy. Oczywicie przed urzyciem kody zapisalem gre i dobrze bo spapralem sobie misje.

Podsumowujac:

Gry zalaczamy kod po 10 jednostek kazdego materialu ... nasi pomocnicy roznosza to co najwaznieszy posiada priorytet czyli uzbrojenie ... jesli chcecie sie przekonac to zbudujcie warownie i kliknijcie sobie 10x kod po 10 wszystkiego i zycze powodzenia w upojnym czekaniu az zniosa caly sprzet militarny a dopiero zaczna sie brac za kielbasy itp... jesli macie glodowke w gospodzie to zaczna wam umierac ludzie jesli szybko cale uzbrojenie nie dotrze do warowni wiec swoja droga odradzam uzywanie kodow ... nauczcie sie grac bez tego bo i one nie sa przydatne w tej grze. Jedyne co moge polecic to kod na przejscie misji dla fanow szybkich misji " Walka " badz z czystej ciekawosci i upodobania do danych misji.

pzdr. viSou
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Dawno już odkryłem, że jak się wpisze kodzik na 200 sztuk każdego dobra - w tym broni, i zapisze misje - można wszystko od nowa zaczynać ;].
W tej też misji miałem 68 konnych. Byłoby więcej, ale pomocnicy byli zajęci transportem rzeczy militarnych - zapomnieli o karmieniu dzielnych wojów ;].
Eh, w finale posłałem ten mój oddział na bazę wroga, lepiej by padli w bitwie niż z głodu. :| :)
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum
Posty: 470
Rejestracja: 23 lut 2006, 22:35
Lokalizacja: Wawa

Post autor: Luki »

A mi zawsze zarcie nosza i do gospody i dla wojska
Czasem mam ze 300 armii i zaden nie umiera z glodu
Oczywiscie,grajac z kodami mam tylko warownie spichrz 3 szkoly i 2 gospody :wink:
Jak mam wiecej budynkow to wtedu juz nie nolsza zarcia za bardzo :|
Awatar użytkownika
kubarychle
Użytkownik Forum
Posty: 73
Rejestracja: 08 cze 2006, 12:06
Lokalizacja: Ze wsząd
Kontakt:

Post autor: kubarychle »

mi gdy nasza uzbrojenie to i tak nie moge szkolic jednostek bo nie ma zlota w szkole i nie moge kupowac rekrutuw i i tak nie tworze armii bo jak mam to robic bey rekrutow

kody sa do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Zablokowany