Problem z edytorem: biały kwadrat z kreską poziomą

Szukasz kodu? Znasz praktyczne, przydatne sztuczki lub ich szukasz? A może opracowałeś interesującą taktykę? Zajrzyj tu!

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Edward Arald IV
Użytkownik Forum
Posty: 197
Rejestracja: 22 lut 2013, 14:07
Lokalizacja: Polska

Problem z edytorem: biały kwadrat z kreską poziom&

Post autor: Edward Arald IV » 05 mar 2013, 16:06

Dzień Dobry
Chciałbym tu opisać edytor i ,problemy z nim związane
u mnie na przykład: jak ustaie budynek to obok miejsca gdzie stać winna budowla ,pojawia sie biały kwadrat z kreską poziomą w kolrze gracza w lewym, dolnym rogu...
gdyby ktoś litościwy, kto byłby w stanie odpowiedzieć....
Międzynarodowy ruch przywrócenia machin oblężniczych - M-RP-MO

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 05 mar 2013, 17:42

Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Strateg
Użytkownik Forum
Posty: 15
Rejestracja: 25 sty 2013, 23:03
Lokalizacja: Katowice

problemy z edytorem

Post autor: Strateg » 06 mar 2013, 14:20

Ja też tak miałem ale przed włanczaniem edytora pojawiał mi sie komunikat że muszę wpakować ten edytor do folderu KaM TPR. Jak wpakowałem(po prostu przeniosłem do tego folderu) to zaczęło wszystko w porządku działać. :wink:
Strateg

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 06 mar 2013, 19:38

Dokładnie to samo przeczyta Edward IV w linku, który podał Kuba.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Edward Arald IV
Użytkownik Forum
Posty: 197
Rejestracja: 22 lut 2013, 14:07
Lokalizacja: Polska

Post autor: Edward Arald IV » 15 kwie 2013, 19:03

jeszcze jedno:
Kiedy wchodze do edytora misji to tam gdzie jest plansza jest szere, a na szarym tle to co na planszy np.: 1misja :2 oddziały toporników, budynki, krab i ryby. Kiedy natomiast przesuwam pionowy suwak pojawia się trawiaste tło...

i jeszcze jedno pytanie
Jak uruchomić gre? czy trzeba mieć remake ,czy co?

Z góry dziękuje,,,
Międzynarodowy ruch przywrócenia machin oblężniczych - M-RP-MO

ODPOWIEDZ