Lizaczek36 pisze:Ja tak na prawdę mówię!Mam konto na www.plemiona.pl Norbert17 -,-.Na ogame gram pod innym nickiem ale spoks.Mówię prawdę i przysięgam na boga!:D
Bóg pisze się z dużej litery, zwłaszcza jak się na Niego przysięga...
Ech ja jestem wiary Katolickiej ale wole pisać tak jak piszę .A w ogóle ten spam to był dla jaj, z bratem ciotecznym to pisałem .A co do wiersza dobry ale moja przeróbka lepsza .
Spox ale mogę wam nawet udowodnić, że ja to Potter.Mój e-mail norbertgrudzien@gmail.com napiszcie a odpisze i się dowiecie, że to ja.A tak w ogóle Lucbacha dawno na forum nie widziałem .
Zdecyduj sie czy jesteś Potter czy nie?? A nawet jak sie zdecydujesz to pogadaj sobie o tym w shoutboxsie bo tu tylko spam robisz. Ta dyskusja nie ma nic wspólnego z moim wierszykiem. Chyba martwi cię brak ostrzeżeń na forum.
No w sumie admin mógł by dodać skrypt ostrzeżeń i żeby moderatorzy mogli je dawać i banować .A Potter to ja jestem i zastrzegam sobie prawo do kopiowania mojego nicku do wierszy xD.
słowa przemijają... dobre uczynki trwają wiecznie ^^
przeczytałem z 2 strony tego tematu i nie rozumiem o co wy tu się niby kłucicie, że renixon to gej.. ktos tam inny zgwałcił mame.. i co weźmiecie to do serca?? To jedynie internet-.- Równie dobrze moge napisać: "Ej ludzie Knight & Merchants 3 już jest!!!". Rozumiem wasze prawdziwe imie, ale jakąś ksywa się przejmujecie?